امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

اوه هموون بکـسی کـه دوست دارم بـاهاشون گفتگـو کنم . . .HeartAngel

ولی متـاسفـانه باید برم . Undecided

بدرود .
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77
آگهی
(04-07-2014، 19:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 19:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

این فاطی هم اون اولا عضویتش زده بود..

F-S=):
:|||

خُف بمیر -__-

(04-07-2014، 19:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط نمیخوام دوستام دشمن هم بشن -_-

جلف ، مـمـده :V

نه احمـدرضاس -_-

نـه رفیق رضی ئـه :v ...

OMG:V
من جلوی هیچ یک از این افراد جلف بازی نمیکنمـ >___<

آره دوست رضاس >_< دیگه حرف نزن راجب اون .. !

(04-07-2014، 19:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من ._.؟
چرا ؟..
.-.

بگو چرا ؟ ._.
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~!
نقل قول: من جلوی هیچ یک از این افراد جلف بازی نمیکنمـ >___<

آره دوست رضاس >_< دیگه حرف نزن راجب اون ..

من کِی جلف بازی کردمــــــ ؟ >_<

با عرفان بهم زدی؟ V:

خیلی فاز میده حرف بزنم راجبش ^_^

(04-07-2014، 19:35)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 19:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 19:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:V

شکلـــــک خالی نفرس >_<

{ + رضا ؟ :V }

|:

رضی خودت حالیش کن -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mohammad 77
(04-07-2014، 19:36)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 19:34)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 19:33)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داعش اگه بخواد بیاد ایران اولین جایی ک میاد ارومـــــــــــــــــــیه س ._____________.

ايران پودرش ميکنه -__-

البته اين کارو نبايد اشکار کنه ._.

دریاچمون خشک شد میفهمید ؟ >_<

همتون سرطان ریه میگیررید >__<

ماکه پيش درياچه خزريم :V

(04-07-2014، 19:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من جلوی هیچ یک از این افراد جلف بازی نمیکنمـ >___<

آره دوست رضاس >_< دیگه حرف نزن راجب اون ..

با عرفان بهم زدی؟ V:

(04-07-2014، 19:35)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 19:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 19:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:V

شکلـــــک خالی نفرس >_<

{ + رضا ؟ :V }

|:

رضی خودت حالیش کن -_-

;|
 سپاس شده توسط Thyme ، ~~SARA:HIVA~~ ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، !~IмДи~!
(04-07-2014، 19:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 19:36)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 19:34)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 19:33)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داعش اگه بخواد بیاد ایران اولین جایی ک میاد ارومـــــــــــــــــــیه س ._____________.

ايران پودرش ميکنه -__-

البته اين کارو نبايد اشکار کنه ._.

دریاچمون خشک شد میفهمید ؟ >_<

همتون سرطان ریه میگیررید >__<

ماکه پيش درياچه خزريم :V

میدونی چیه؟ :|

خودم شخصن میام رشت همه جارو نمکی میکنم .. دریا خزرو نمکی میکنم >_______<

کلن میرینم تو مملکت :V
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~! ، Mohammad 77 ، ~~SARA:HIVA~~
(04-07-2014، 19:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو چرا ؟ ._.
اخمویی .-.

(04-07-2014، 19:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با عرفان بهم زدی؟ V:

چیـرا برو نخسه ی قبلی رو با دقت بخون -__-

نه...رابطه ای نبوده که بخواد تموم شه .. بیخی یال .. !

اعصابمـ بهمـ میریزه ..
 سپاس شده توسط Dead Silence ، !~IмДи~! ، Mohammad 77 ، ~~SARA:HIVA~~
آقـا وضعیت برای 5 دیقـه سفیـدهـ . پدرم رفتــــ . ولی سریع میـاد . Angel

چـه خطر فریندز ؟؟ Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، ~~SARA:HIVA~~
(04-07-2014، 19:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی چیه؟ :|

خودم شخصن میام رشت همه جارو نمکی میکنم .. دریا خزرو نمکی میکنم >_______<

کلن میرینم تو مملکت :V
منمـ کمکت میکنم ! .___.
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ~~SARA:HIVA~~
(04-07-2014، 19:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 19:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو چرا ؟ ._.
اخمویی .-.

با عرفان بهم زدی؟ V:

چیـرا برو نخسه ی قبلی رو با دقت بخون -__-

نه...رابطه ای نبوده که بخواد تموم شه .. بیخی یال .. !

اعصابمـ بهمـ میریزه ..

من کجا اخموئم ! ؟ >__<

(._.)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~
ممد واس من چشمک نزن |: -________________-

خودم صاحاب دارم -_- <=

باشه فاطی -_- الان آرومی خواهری ؟ ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان