امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ

وُییی ):

من دیگه فلش نمیام cry girl

):
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(03-07-2014، 14:10)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[b]SABER[/b]
(مدیر ارشد انجمن)
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 178
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 178ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 178ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 178

تاریخ ثبت نام: 03-15-2011
تاریخ تولد: تعیین نشده
زمان محلی: 07-03-2014 , 02:39 PM
وضعیت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آنلاین (انجمن های تخصصی فلش خور دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صفحه اصلی انجمن @ 02:36 PM

ایمان اطلاعات غلط ندهDodgy

crygal:cry girlcry girlcry girlcry girl
 سپاس شده توسط F A R ! N ، امیررضا*
(03-07-2014، 14:10)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخییییی
تو چقدر مهربونی Big Grin

ب پاتو نمیرسم:|
[/quote]
یادت باشه این قانون فقط واسه دخترا صدق میکنه!Wink

سپاس شده توسط امیررضا*
(03-07-2014، 14:08)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:02)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:01)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:54)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لابد تو هم دستیار صابر:ag54:

مدیر هم اگه خلاف کنه محروم میشه (=

صابر خودش همه ی مدیرا رو زیر نظر داره
مو به موی کارهاشونو
برا هرکاری که میکنیم باید دلیل داشته باشیم
آخه تو که نمیدونی اونور چه خبره :-s

آره خیلی صابر نظارت داره

موضوع من 3 هزار تا بازدید داشته

موضوع رو حذف کرده بعد با همون نام و

ارسال ها موضوع رو برده تو یه جا دیگه

الان 500 تا بازدید داره

پیام بهش دادم میگم آقا این سند جواب نمیده

مدیر هم همینطوری ول میچرخه

باشه پیشنهاد ما بد از پیشنهاد آبکی شما  خوب !!!
اقا صابر دست تنهاس خوب!
اقا پورمنم که دیگه نمیاد
مگه پورمن وصابر ی نفر نیستن؟!
ینی هردوشون صابرند؟

من همچین چیزی شنیده بودم:|
نه بابا کی گفته؟
ادمین و صابر یکین و پورمن یگی دیگه
(03-07-2014، 14:06)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسخره کنید ...

خیلی از افراد رو تو تاریخ مسخره کردن

ولی آخر اسم همون ها جاودان شد

خدافـــس
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ25r30

آها آره همون من قاطی کردم =/

میگم بیچاره داره خودشو میکشه
بهتر نیس با صابر حرف بزنیم
همینظوری یه پستی بهش بده که اسمش جاودان بشه25r30

سپاس شده توسط امیررضا*
(03-07-2014، 14:10)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:07)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:05)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:04)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:01)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیااادSmile)))

منم اضافه شم؟
شما رو چش ما جا دارید ولی ن این پ.خ ها مهمه..

اگه من دیگه اومدم پ.خ تو:|||||
جییییییغ
غلط کردم>_<
بیا

نوچ
سرت خلوت شد میام(:
(03-07-2014، 14:10)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[b]SABER[/b]
(مدیر ارشد انجمن)
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 178ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 178ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 178

تاریخ ثبت نام: 03-15-2011
تاریخ تولد: تعیین نشده
زمان محلی: 07-03-2014 , 02:39 PM
وضعیت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آنلاین (انجمن های تخصصی فلش خور دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صفحه اصلی انجمن @ 02:36 PM

ایمان اطلاعات غلط ندهDodgy

اون لحظه کن من گفتم آف بود . تازه دوباره آن شد .Dodgy

بـابزرگتر درست حرف بزن دادا . Sleepy
 سپاس شده توسط امیررضا*
رَفـتَم تُ کـِلـآس نـشسـتم دیدَم دُخـتره دآره نـِگـآم مـیکـُنـه :| ..

یـه لَبـخنـد زَدَم بـِش جـَو گـیر شـُد بـه دوسـِش گـف بـبین بـبین ^_^ بـِم لَبـخـند زد ^_^ !

بـِخـُدا اینـا لَبـخـَند نـَدیدَن :| ..

سَلـآم ! ..
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، F A R ! N ، Brooklyn Baby
(03-07-2014، 14:12)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:10)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخییییی
تو چقدر مهربونی Big Grin

ب پاتو نمیرسم:|
یادت باشه این قانون فقط واسه دخترا صدق میکنه!Wink
[/quote]

حرفای گنده نزن(:
خاکی بحرف بفهمم
(03-07-2014، 14:13)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:10)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:07)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:05)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:04)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم اضافه شم؟
شما رو چش ما جا دارید ولی ن این پ.خ ها مهمه..

اگه من دیگه اومدم پ.خ تو:|||||
جییییییغ
غلط کردم>_<
بیا

نوچ
سرت خلوت شد میام(:
هوووووووم هروقت شلوغ شد خبرت میکنم:| 
(03-07-2014، 14:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:07)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:04)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوفف ..:|

خدایا-_-

مرضی (. .)

فری(ـ_ـ)

هیم):
crygal:cry girlcry girlcry girlcry girl
دلم برات تنگولیده ._.

سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان