امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ

(03-07-2014، 13:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث مسخرتون تو اعماق وجودم :|

لُز *^_^*

نامامانی (. .)
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 170

سپاس شده توسط Mason
آگهی
(03-07-2014، 13:47)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:46)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید دعا کنید اگه بشه میخوام یه مجلس برای نظارت

روی مدیرا بزنیم نماینده هاشم از کاربر های عادی !!!

وای وای مردم از خنده25r30

ظاهرا فقط توی سرودن اشعار استعداد نداری...

خیلی مهم بود اون قسمت باس بزرگ نوشته شه
 سپاس شده توسط F A R ! N
(03-07-2014، 13:47)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:46)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید دعا کنید اگه بشه میخوام یه مجلس برای نظارت

روی مدیرا بزنیم نماینده هاشم از کاربر های عادی !!!

وای وای مردم از خنده25r30

ظاهرا فقط توی سرودن اشعار استعداد نداری...

اگه صابر بخواد چرا نشه

11 نفر کاربر عادی که سرشون به تنشون

می ارزه انتخاب میشن کسی اگه اعتراض داشت

اونجا میگه اگه قبول شد خود صابر هم باید رای بده

اگه قبول شد مدیر مثل سایر کاربر ها محروم میشه اگه

نه که هیچی !!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(03-07-2014، 13:47)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:43)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:40)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:39)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:36)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای باااااااااااباااااااااا
چندبار ب احسان گفتما گوش نداد اینم نتیجش Big Grin

خوووو ب من چه شماها باید با هم چک میکردید دیگه
حالا بیارید تقدیم کنید من قبول میکنمBig GrinBig Grin

برم روتو باو
عمرا من این دسته گلماو ب تو بدم Tongue
عزیز واسه یکی دیگش Wink
اهابببنيم كيميا فك كنم ابن احسان از منو تو بگيره تقديم يكي ديگه كنه به نظرت كيه !؟

نخیر از این وصله های ناجور ب من نچسبونیدDodgyDodgyBlushTongue
اره جون خودت ولي من شك دارم .........
امـــیر...^ـ^*
(03-07-2014، 13:48)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:46)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:44)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:43)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:40)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطف کردی ولی اس من ارسال نشده بودSmile))

فحشم خوردی(:
بی ادب چی گفتی؟-_-

کله صبح برای تو بیدارشدم(:
ج ندادی رفتم حموم اوازخونی
کله صبح من خوابمSmile
فکر گوش بقیه رو کردی اواز خوندی

تنهابودم(:
باباسرکار
مامان سرکار
خواهرم هم وللش(:
(03-07-2014، 13:48)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:47)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:43)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:40)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:39)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوووو ب من چه شماها باید با هم چک میکردید دیگه
حالا بیارید تقدیم کنید من قبول میکنمBig GrinBig Grin

برم روتو باو
عزیز واسه یکی دیگش Wink
اهابببنيم كيميا فك كنم ابن احسان از منو تو بگيره تقديم يكي ديگه كنه به نظرت كيه !؟

25r30
ولی ما بهت شک داریم
پیگیری میکنیم جوابشم بهت میگیم با اجازه
خو پس زود پیگیری کن زود هم ب من خبر بده ببینم اون ادم خوشبخت کیهWinkWinkWinkSmileTongue
(03-07-2014، 13:50)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:48)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم روتو باو
عزیز واسه یکی دیگش Wink

25r30
ولی ما بهت شک داریم
پیگیری میکنیم جوابشم بهت میگیم با اجازه
خو پس زود پیگیری کن زود هم ب من خبر بده ببینم اون ادم خوشبخت کیهWinkWinkWinkSmileTongue

هههههههههههههههههههه
مگه ادمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Big GrinBig GrinBig Grin
(03-07-2014، 13:50)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:48)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:46)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:44)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:43)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فحشم خوردی(:
بی ادب چی گفتی؟-_-

کله صبح برای تو بیدارشدم(:
ج ندادی رفتم حموم اوازخونی
کله صبح من خوابم:)
فکر گوش بقیه رو کردی اواز خوندی

تنهابودم(:
باباسرکار
مامان سرکار
خواهرم هم وللش(:
باز خوبه کسی رو ب کشتم ندادی:)
مخابرات منو مسخره کرده میگه صبح اینترنت فعال میشه دیگهدهیچ وقت به براشون اعتماد نمیکنم :|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، F A R ! N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان