امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ

(03-07-2014، 13:34)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دادیما

ماهم سپاس(:
 سپاس شده توسط #marya#
آگهی
(03-07-2014، 13:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 165

اینجـا عضو شدم فقـط واسه اینکه عکس جیپمونو بزارم . حـالا عکس نمیتونم بزارم .

یکی راهنمایی کنه . $(-_}-)$
یه ذره فیلتر شکن روشن کن!!! داداش یدونه هم جواب میدهاااا:|

سپاس شده توسط !~IмДи~!
(03-07-2014، 13:33)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:32)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:30)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:29)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:28)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو سلام بلد نیستی؟؟؟؟

هــــی بیکاری ها Big Grin

حالا تو اومدی رها غیبش زد!!!
فک کنم اونم رفت گل بچینهBig GrinBig Grin

ههههههههههههههه
من رز چیدم اونم رز نچینه ی موقع Big Grin
هههههه

منم رز چيدم -___-

ای باااااااااااباااااااااا
چندبار ب احسان گفتما گوش نداد اینم نتیجش Big Grin
(03-07-2014، 13:34)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دادیما

سلام دادا
اینجا زیاد جواب سلام نمیدن
(03-07-2014، 13:35)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:33)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پرند
سلام نیوشا
نیوشا اس دادم ج ندادی:|

(03-07-2014، 13:33)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رَهــآ یـــآسی رَفت?ــــــ?

ارع گلم
هوووووم دادم نیومد باز>_<
خاموشه(:
صـابر آنلاینه . بهش خصوصی بدم ! ندم ! بدم .

میدهیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـم . Angel
خــُب پـــَس مــَنم رفتـــَم -ـــ-

بــآی
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 165
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
بای..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
(03-07-2014، 13:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا اینجا ب جای سلام سپساس میدن:|
میخوای اونم ندیم:|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(03-07-2014، 13:33)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:32)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:30)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:28)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:26)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههه
داشتـــــم گل میچیـــــدم
ببخشی Big Grin
خب چی بگیم

تو سلام بلد نیستی؟؟؟؟
اوخي بلد نيس مثل اين كه موش زبونش رو خورده
ن بابا این یک زبونی دارهDodgyDodgyDodgy

کی من !!!!!!!!!!!!
دختر ب این ارومی و باداب تا حالا توروخدا کی دیده هان ؟
اصن من ب خودم می بالم Big Grin
باووو اعتماد به سقفت رو برم خييييلي اصن نموننه نداري////// 
به كارت ادامه بده ......

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان