(02-07-2014، 7:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من دیگه حرفی ندارم( ..)
(02-07-2014، 7:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2014، 7:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2014، 7:49)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2014، 7:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واسه منم مفهموم داره . تو نمیفهـمی .
میخواد بگه ما یه نفره یه لشکرو حریفیم ؟ -_-
عرفان پرتش کن بیرون اینو من حوصله ندارم -_-
عرفـان از ایمـان یـاد بگـیر اندازه ی این . نمیفهـمی . -___-
ایمـان است دیگـر .فهم و درکـــ همه ی ایمـان ها بالاس +
ایمان 1 گول نخور داره سعی می کنه با استفاده ای مشترکات تعامل اجتماعی برقرلر کنه تا بکشتت سمت خودش!!
بـ, مـا نمیخوری عرفـان . فـآصله بگـیر از مـآ .
ترویج خـودپرستی ؟ |:
(02-07-2014، 7:57)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2014، 7:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایمان 1 گول نخور داره سعی می کنه با استفاده ای مشترکات تعامل اجتماعی برقرلر کنه تا بکشتت سمت خودش!!
الان دچار تعارض میان شناسایی حقیقت از دروغ شدم .__.
نگران نباش چند وقت باهاش بگردی دچار دوگانگی ارزشی هم میشی