امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 21:53)شادي 19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره برميگردم شايد
دوس داری جفت پا بیام تو حلقت؟^_^
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(01-07-2014، 21:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاب این همه معنی می داد من نمی دونستم ؟ :/

رها خیلییییی دوست دارم :****

عاشقتم ._.

بیام بغلت بوست کنم ؟  ^_^*
آخـــی ..
تو بیـآ بخلـــم نفس ^_^
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †
خب ميگي چ كنم ماري

I just want to feel
that l'm important to someone
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، τοxικ
(01-07-2014، 21:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:46)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان چی رسید ؟؟؟

سارا دارم شادی میکنم

ماریا آرژانتینم
با آلمان

کیـ*ـر رسید بهت ؟؟

تو نفهمی نمیفهمی .

بکن تو لادرزت

توبه کردم مجبورم نکن حرف بزنم

دهنتو باز کن بکنم تو .

توبه کیلو چنده حاجی ؟

اوه اوه ! Confuseds32:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~~SARA:HIVA~~ ، !~IмДи~!
(01-07-2014، 21:55)شادي 19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ميگي چ كنم ماري
هیم !
هیچی خو دارم ج تو میدم هی میگی کسی محل نمیده
الووووو ماري جون رفتمااااااا

I just want to feel
that l'm important to someone
(01-07-2014، 21:54)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ... !

چرا شورتت صورتیه ؟ /:
 سپاس شده توسط S R U H ، ✘v!☻lent girl✘ ، ~~SARA:HIVA~~
این سآرآ خیلی مهربونه *^-^*
(01-07-2014، 21:54)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم اس میدن سرمـا خوردی ایمـان ؟

میگـم مـار نیشم زد . فکــ کنم پش تلفن خودکشی کردن دخیـا .

علی لباس افسری گیر آوردم . 2 عدد . فردا منو پسر داییم میریم تو پـآرک ملتو میخوایم ارشاد کنیم . -_Angel

خخخخخخخ

برعکس شده
میرم پارک دخترا به ما تیکه میندازنAngel

علی به دختره گفتم مار نیشم زد داره خودکشی میکنه .

5 بار گفت مااار ؟ ماااااااار ؟ مار نیشت زد ؟ مار ؟ اونوقت تو مظلوم نشستی پشت گوشی ؟ بمیرم الهی .الان چطوری ؟؟؟کی خوب میشه ؟؟؟ پانسمان کردی ؟؟میتونی راه بری ؟؟؟

بابا دهنم سرویس . من یه کلمه گفتم مار اون 200 تا سوال کرد .
دفعه بعدی دروغ نمیگی25r30

اوهوم .
 سپاس شده توسط #marya# ، ~~SARA:HIVA~~
(01-07-2014، 21:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:50)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام . ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 134

معتاد :|

سلام (:

سلام رکی ! (:
Goodbye Flashkhor...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان