امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 21:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونجام ._.
بعدن میفهمی .____.

بیا در گوشم بگو ._. !

تو همه جام عروسیه *^__^*

باش آشتی کردم .____.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(01-07-2014، 21:07)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما 2 تا از جوون من چی میخواید؟؟Big GrinBig Grin
یه دختر معصوم رو راهنمایی کردم همینBig Grin
برو تو دیوار-_-
(01-07-2014، 21:07)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما 2 تا از جوون من چی میخواید؟؟Big GrinBig Grin
یه دختر معصوم رو راهنمایی کردم همینBig Grin

اسکلش کردی نه راهنماییش .-.
._.
.-.
 سپاس شده توسط #marya# ، τοxικ
me (ـ_ـ*)
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، Av!Sh@ 1D ، ~HiSssh~ ، Mïņ̃†êR ، † αƖιєη †
(01-07-2014، 21:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me (ـ_ـ*)

موهاشو ^_^
 سپاس شده توسط #marya# ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(01-07-2014، 21:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوامـ واس دو دیقه عکسمو بزارمـ رو آوـآتـارم ._.

للباشووووووووووووووووووووkaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، #marya# ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 21:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونجام ._.
بعدن میفهمی .____.

بیا در گوشم بگو ._. !

تو همه جام عروسیه *^__^*

باش آشتی کردم .____.

مُبارکهههههههههههههه لی لی لی لی لی لی ^_^*

(01-07-2014، 21:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me (ـ_ـ*)

جیغغغغ فاطیییییییییییی ؟ ^_^*

my life ^_^* .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 124
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl ، Mïņ̃†êR

me (ـ_ـ*)

جیغغغغ *^____^* موهات قرمزه ؟ .___.

چقد احمد خر شانیه آ *^_^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، #marya# ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
گفتم سلام Angel
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Mïņ̃†êR ، τοxικ
نصفس فاطی *^-^*
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان