امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

همه خدافسی میکنن ولی نمیدونم چرا نمیرن:|
خدافس!! |:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Navisa.
آگهی
(01-07-2014، 18:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:57)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ .

وسط تـابستون کی از سرمـا خوردگی حـالش بد میشه کـ من شدم -___-
مامی من-_-

من حتی نفسم از راه دهن میکشم . حـالم بده بدجور .

بـای
سرما خوردی یا طوفان0_0
چی گفتم اصن!
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(01-07-2014، 18:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:47)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه صابر اينجا بود هف هشت بار مارو محروم ميکردBig Grin

منو محروم نمیکنه ._.

سه بار از پروفایلم بازدید کرده بود میدونی ینی چی ؟ ._. !

تازه ی بار بش پ خ داده بودم پایین پ خ ش داده بود با سپاس ! ._. :||

به هیچکی نمیگه سپاس ! ها ها ها بسوزید ._. !

اينطوري ميخواي مدير شي !!؟-_-

مدیر نَ .. نویسنده .-.

تازه مگه حرف بدی زدم ؟ -________-

حسادت از سر و کلت ميباره -_____-
 سپاس شده توسط eNorto
مندیگه واقعااز ضعف داره حالم بد میشه فعلا خوشکلاbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ♥CRAZY G!RL♥ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(01-07-2014، 18:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ .

مَن که اصن دوست ندارم وسط تابستون مریض شم ._.
 سپاس شده توسط #marya# ، !~IмДи~!
خدایاااااااااااااا کمکم کن دووم بیارم >_<

نه من میتونم نفس بکشم میتونم ^.^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 94
(01-07-2014، 18:58)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمه نسدرن ؟

چرا انقدر رو صابر حساسی ؟ .-.

نکنه خبراییه و به ما نگفتییی ؟  .--.

هعییی 0_0
:|خاک تو سرت
فک کردی مثه خودتن =))))
منه 13 ساله صابره 27 ساله:|
0_0
تو زیادی داری صابر صابر میکنیا
نکنه خبراییه ؟!(:
فک میکردم هر کَسیو تور کنی ولی صابرو نه:|
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ♥CRAZY G!RL♥
(01-07-2014، 18:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:57)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ .

مامی من-_-

من حتی نفسم از راه دهن میکشم . حـالم بده بدجور .

بـای
سرما خوردی یا طوفان0_0
چی گفتم اصن!

خخ .

بـآ موتور بـادی که من میخورم موهـام سیخ میشه . لب و لچـم میخواد کنـده بشه . میخواستی سرمـآ هم نخورم ؟

با داداشمم دعوام شد .کُل پشـمالو های درختمونو می چیدیم . میزدیم به هم .

داداشم زد به پیراهنم من . مجبور شدم . تو بارون لباسم در بیارم . . . بعد زیره پنکه . بعد مریضی .
 سپاس شده توسط ♥CRAZY G!RL♥
بهترین دخترم ؟ .-.
(01-07-2014، 19:02)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایاااااااااااااا کمکم کن دووم بیارم >_<

نه من میتونم نفس بکشم میتونم ^.^
خوبی؟0_0

تاثیر زوره اس..
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان