امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 18:36)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:34)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلم صابرو مى خواد.. 

من دلم صابرو مى خواد.. 

صابر منو نمى خواد.. 

صابر منو نمى خواد...

بترکی محسن 25r3025r30
چرا؟:ag54:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(01-07-2014، 18:34)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلم صابرو مى خواد.. 

من دلم صابرو مى خواد.. 

صابر منو نمى خواد.. 

صابر منو نمى خواد...

صابر بايد خوشگل باشه...

صابر بايد خوشگل باشه ...
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MOHSENEBRAHIMI ، ♥CRAZY G!RL♥ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، Brooklyn Baby
(01-07-2014، 18:35)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:33)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:32)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:31)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی -_- !

علیک ._.

شوهرمـ ؟! ._.

دلمـ واسش تنگ شده .-.

رفتهـ سفر برگشت بهت میگمـ شیرینی بده ._.

نميده |:

خسييه -__-
----------------------------------------------
شوورم ؟ كوشي ؟

هووم !¡ *-__-*

سلآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآم (:

سلام [:

نگفتي برام اسمشو نبر ميخري يا مجاني بدستش بيارم ؟
Big Grin

من دلم صابرو مى خواد.. 

من دلم صابرو مى خواد.. 

صابر منو نمى خواد.. 

صابر منو نمى خواد...

صابر بايد خوشگل باشه...

صابر بايد خوشگل باشه ...

سفيد و کمي چاق

سفيد و کمي جاق
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR ، MOHSENEBRAHIMI ، ♥CRAZY G!RL♥ ، † αƖιєη † ، Brooklyn Baby
محمد و محسن تو ایران حیف شدن :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ♥CRAZY G!RL♥ ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †

من دلم صابرو مى خواد.. 

من دلم صابرو مى خواد.. 

صابر منو نمى خواد.. 

صابر منو نمى خواد...
قشنگ بود قشنگ بود.....
(01-07-2014، 18:38)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:35)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:33)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:32)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:31)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نميده |:

خسييه -__-
----------------------------------------------
شوورم ؟ كوشي ؟

هووم !¡ *-__-*

سلآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآم (:

سلام [:

نگفتي برام اسمشو نبر ميخري يا مجاني بدستش بيارم ؟
Big Grin

نمیخرم *-__-*

بخوای بری مجانی بخری میرم زن میلاد میشما...!¡ [:

نقل قول: من ! (:

چون با امیر جوره !! امیرم بم گفته ! 

نمیخوام صابقم خراب بشه ! ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 87 پس بحث نمیکنم ! دلیلی نمیبینم به شما توضیح بدم !
[color][font]
زاااااااااااااااااااااااااااااااارتஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 87[/font][/color]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel

من دلم صابرو مى خواد.. 

من دلم صابرو مى خواد.. 

صابر منو نمى خواد.. 

صابر منو نمى خواد...

مرد خوبه صابر باشه

مرد خوبه صابر باشه

مدیر و کمی باحال

مدیر و کمی باحال :|||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ♥CRAZY G!RL♥
nusha
کی بود؟
نمیدونم ولی شرمنده
فقط دونفریم بازی صورت نمیگیره
هعDodgy
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان