امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 16:13)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
رومینا
مرضیه
ستاره اول
دایرکشن گیرل هورا تونستم بگم
شیوا
مرضیه دومی
سینا شیطان
مهرناز
اسم اینم یه چیز بود یادم رفت ، ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘
پسالتم؟
خودم
و ایسان جون Smile
اون دو تا کاربر پنهان

پدر سپاس بسوزه:|

سلام برادر-_-*
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ξrιc logιc ، Dead Silence
آگهی
(01-07-2014، 16:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره :/

خخخ آره V: چیز چیز چیز..چیز از همه رنگ.. :|||

زندگی مارو چیز خودشمـ حساب نمیکنهـ ._.

آره .-.

خخخ روانی ^_^ !

از چیز مردم بالا میری ؟ ._.

مگه چیزی نمیدونی از چیز اقتصاد ؟ :|

هیممم ._.

فاطی خیلی هم خُشگلهههههههههههههه >_<

▬▬▬

نورا ؟ ._.*
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 68
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-07-2014، 16:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 16:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ک خیلی خوشگلی :v

جون عمت-_-
._.

من استثنام .-.

(01-07-2014، 16:10)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اگه تو ترکی که حتما دروغ گفتن -_-
تجربه بعضی وقتا حرف مفت می زنه ^________^
نهـ ولی خدایی ترک ها خوشگلن ! :|

(01-07-2014، 16:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـن جـ ــآ کی مشهــدیـه؟!
از مشــدیـ ـــآ بدم میـآد!×

-___-
:|

می & رضـا :|

نـــه!
من مــطمــئنـم تو یــه رگت تــهرآنیــه! -____-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-07-2014، 16:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 16:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خوشکل و حال بهم زن ^_^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|

احساس میکنم حالم داره بهم میخوره :|||
بعداً میزارمش وـاس آواتـارم ._.

توله داری ؟! ^_^*

جیغغغغ ^___^

نه اون حالت تحوه :||
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 16:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی:|

رضا؟:|

ها؟:|

غش-_-
هیممـ ._.

مگه چیه ؟!-_-

مشهدیا به این خوبی -_- :|

من ترک و فارسمـ ._.

(01-07-2014، 16:13)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

yeah *^_^* !!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Ξrιc logιc

سلام
رومینا
مرضیه
ستاره اول
شیوا
مرضیه دومی
سینا شیطان
مهرناز
اسم اینم یه چیز بود یادم رفت ، ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘
پسالتم؟
خودم
و ایسان جون Smile
اون دو تا کاربر پنهان

مــن مهنـآزم نـه مهرنـ ــآز!:|

ایـن صـد دفـه!

-_____-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، #marya#
(01-07-2014، 16:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 16:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی:|

رضا؟:|

ها؟:|

غش-_-
هیممـ ._.

مگه چیه ؟!-_-

مشهدیا به این خوبی -_- :|

من ترک و فارسمـ ._.

yeah *^_^* !!

آره چون دوتا گل اینجان غش کردم._.

امضا میدی؟.-.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

ایسان جون Smile
جون ؟ ._.

سلام :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 68
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Ξrιc logιc
یکی لینک یوزرای سینا رو بده پتو مته با اون سکوتهbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هان?
سلام!
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان