امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

فرین .__.

اول تو حذف میکنی یا من .__. ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Thyme ، Navisa. ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(01-07-2014، 15:23)پت و مت ( آیسان ، فاطی ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا جواب اون سوالمو ندادیا!!

مــن ؟؟
چــه سوالــی ؟ :| ؟
شــرط میبــــندم سینــاســـ !!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 50
 سپاس شده توسط پت و مت ( آیسان ، فاطی ) ، #marya#
(01-07-2014، 15:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:13)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:12)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خوبه که مجردم!!!!!

و حداقل بحثای خسته کننده ی ازدواج شاملم نمیشه :hiccp:
فرین همین امروز فردا که باید برامون ترشی بندازن..

خب لیست کسایی که باید براشون ترشی انداخت رو داری؟
اره یه چند نفرو میدونم
اول خودم و خودتو و اوا و کیانا

بقیه هم کم کم احساس ترشی بودن بهشون دست میده
خودشون سرو کله شون پیدا میشه..
کیانا شوور داره !

خب خیلی هم عالی ((:

سپاس شده توسط Thyme ، Navisa.
(01-07-2014، 15:23)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:18)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:15)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:07)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود3fs
فرین چرا داری به گوسفند نگاه میکنی؟

چون این گوسفنده شبیه یه نفره ! (:
کی؟؟ ._.
اون بیشعورایی که اشتباهی رفتن داخل لیستم (:
فریناز یادته با sina 18 چقدر اذیتت کردم! خخخخخخخخخخخ
(01-07-2014، 15:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دآفــس !

خــــُدافســت دوستم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
(01-07-2014، 15:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین .__.

اول تو حذف میکنی یا من .__. ؟

من -_-

سپاس شده توسط Thyme ، Mᴏsᴇs
خخخخ پت و مت ؟! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

از شدت خنده اشکمـ در اومـد Big GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Thyme ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 15:25)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:13)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:12)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خوبه که مجردم!!!!!

و حداقل بحثای خسته کننده ی ازدواج شاملم نمیشه :hiccp:
فرین همین امروز فردا که باید برامون ترشی بندازن..

خب لیست کسایی که باید براشون ترشی انداخت رو داری؟
اره یه چند نفرو میدونم
اول خودم و خودتو و اوا و کیانا

بقیه هم کم کم احساس ترشی بودن بهشون دست میده
خودشون سرو کله شون پیدا میشه..
کیانا شوور داره !

خب خیلی هم عالی ((:

مــــا خوشبختــای جهانیـــــــــم *^_^*
Unknown
 سپاس شده توسط Navisa. ، F A R ! N
(01-07-2014، 15:25)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:23)پت و مت ( آیسان ، فاطی ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا جواب اون سوالمو ندادیا!!

مــن ؟؟
چــه سوالــی ؟ :| ؟
شــرط میبــــندم سینــاســـ !!
تازه فهمیدی!!

جواب سوالم چی شد؟؟!؟؟
 سپاس شده توسط Thyme
(01-07-2014، 15:23)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:18)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:15)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:07)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود3fs
فرین چرا داری به گوسفند نگاه میکنی؟

چون این گوسفنده شبیه یه نفره ! (:
کی؟؟ ._.
اون بیشعورایی که اشتباهی رفتن داخل لیستم (:
من اومدم یکی دو نفرو حدف کنم
زدم همه رو ناکود کردم :|
 سپاس شده توسط Thyme ، F A R ! N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان