امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

خستم آه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 24
آگهی
فاطی ..

پ.خ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، இFATEMEHஇ ، ✘v!☻lent girl✘
درود بر همگی
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 24
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи► ، Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ
(01-07-2014، 14:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم فقط اونایی که صابر از پروفایلشون بازدید کرده ، نویسنده میشن یا نه ؟ -_-

جواب اینم نمیتونی بدی ؟ -_-Sleepy
صآبر از پروف منمـ همون روز دوبار بازدید کرد :|

منمـ نویسنده میشمـ ینی ؟! ^_^ :|||
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Aiden Pearce ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 14:14)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:13)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآممم (:

میبینـم ک دلتـون وآسـم تنگ نـــــــشـده ^ــــ^

وآکسنـ اول دبیرستآنو زدیــن ؟؟

وووووواااااااااییییییییی من هی یادم میره باید واکسن بزنم هی شماها یادم میندازین cryingcryingcryingcryingcryingcrying
ببیـن اصــن درد نداره موقه ای ک میزنـی ولـی بــَدش !!!!!! بهتـــره توصیف نکنم (:
|:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(01-07-2014، 14:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نگفتم:|:|:|...

>_<
خاک بر سرت :||

(01-07-2014، 14:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو روز روشن نخ میدی:|..؟
اینجـا من پسری نمیبینمـ که بخوامـ نخ بدم ! -_-
من نگفتم>_<

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فـآطی اون آواتار قبلیتو میخوآم ..پ.خ کُن ^_^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-07-2014، 14:12)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این آیسان بچه رو کی گرفت محروم کرد !؟!؟!

:| خودتی ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 24
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(01-07-2014، 14:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:08)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر خوبه بعد وان دی و انریکه سیاوش قمیشی گوش بدی Angel
خیلی بهم میان Big Grin

هیم اصلا رو مخ نیستیTongue ولی دیه نبینم به وان دی توهین کنی!

وان دی خر کیه باو
سیاوش قمیشیو بچسب Big Grin

بچمون ذوق مرگ شدBig Grin من عآشق وآن دیم بفهم افتآد؟!

چیز عجیبی نی
اینجا همه دخترا عاشق وان دی هستن
نمونه ی بارز خودتی با فاطی

الان برم پینک فلوید گوش کنم Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи► ، Aiden Pearce
وـاکسن نزدمـ .-.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘ ، ZAHRA LOVE 1D ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان