امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد .157.

بهتون پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید._.
من برم چن تا دیگه دانلود کنم ._.
ی چند بار دیگه هم گوش کنم._.
بای._.
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
آگهی
(01-07-2014، 1:59)Šįƞă... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 1:45)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 1:39)Šįƞă... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 1:37)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 1:24)Šįƞă... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cryingBig Grin
عسل باباکیه؟؟

نانازباباکیه؟؟؟

دخمل باباکیه؟؟

شیرین باباکیه؟؟

بابایی رحم کن اون وحشی رونمیشناسی cryingBig Grin
من^_^
من^_^
منم^_^
خودمم^_^
اوه:/ راس گفتی-__-
بابا نظرم عوض :/
دهنمو گل بگیر اگه بخوام زیر ابتو بزنمBig Grin

جفتمون گالمونوباس گل بگیریم وگرنه به گ***مون میدع لامصبBig Grin

خخخ!
یه تنه 100نفرو حریفه
بریم پیشش شاگردی یه دوره(:
Big Grin

نه دیگه بابایی دهن اون اهورابدبختوچرامیخوای سرویس کنی من که دیگه پوسیدم بامادرت اقلن بزاراهوراخوشبخت شهBig Grin
امیر ؟؟-__-
              گــفـتگـوے آزاد .157. 61

گــفـتگـوے آزاد .157. 61
(01-07-2014، 1:59)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 1:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ...

فاز گــَندی !!!!

انشالله بعد از نماز برطرف میشه !

امضام رو من ....

چقدر دوست دارم !!!!

^ـــــ^
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Wanton ، -м α є ∂ є-
(01-07-2014، 2:02)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 1:59)Šįƞă... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 1:45)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 1:39)Šįƞă... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 1:37)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من^_^
من^_^
منم^_^
خودمم^_^
اوه:/ راس گفتی-__-
بابا نظرم عوض :/
دهنمو گل بگیر اگه بخوام زیر ابتو بزنمBig Grin

خخخ!
یه تنه 100نفرو حریفه
Big Grin

نه دیگه بابایی دهن اون اهورابدبختوچرامیخوای سرویس کنی من که دیگه پوسیدم بامادرت اقلن بزاراهوراخوشبخت شهBig Grin
امیر خیلی عوضی ای!!

ها؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Huh
گــفـتگـوے آزاد .157. 61 
(01-07-2014، 2:03)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضام رو من ....

چقدر دوست دارم !!!!

^ـــــ^

الان یه کاور توپ درست میکنم ازش !
 سپاس شده توسط S R U H ، -м α є ∂ є-
(01-07-2014، 2:04)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 2:03)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضام رو من ....

چقدر دوست دارم !!!!

^ـــــ^

الان یه کاور توپ درست میکنم ازش !

اگه درست کنی برام بفرستی ...

که عالی میشه !!!

ممنون ازت ^ـــــــــ^

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Wanton
(01-07-2014، 2:04)Šįƞă... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 2:02)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ!
یه تنه 100نفرو حریفه
Big Grin

امیر خیلی عوضی ای!!

فک کردم رفتی پروفایلم
اشتباه شد.__.
شرمندتم!
حالا کی خواس دهن اهورارو سرویس کنهBig Grin
              گــفـتگـوے آزاد .157. 61

گــفـتگـوے آزاد .157. 61
(01-07-2014، 2:05)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که عالی میشه !!!

ممنون ازت ^ـــــــــ^

یه نسخه درست میکنم واسه خودت ،

یه نسخه واسه پیج فیسبوک !
 سپاس شده توسط S R U H ، -м α є ∂ є-
(01-07-2014، 2:06)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 2:05)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که عالی میشه !!!

ممنون ازت ^ـــــــــ^

یه نسخه درست میکنم واسه خودت ،

یه نسخه واسه پیج فیسبوک !

ممنون !!

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Wanton
(01-07-2014، 2:06)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 2:04)Šįƞă... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ!
یه تنه 100نفرو حریفه
Big Grin

امیر خیلی عوضی ای!!

فک کردم رفتی پروفایلم
اشتباه شد.__.
شرمندتم!
حالا کی خواس دهن اهورارو سرویس کنهBig Grin
کی؟؟!!!!!!!!Huh

من؟؟!!!!!!!!!Huh

توپرفایل تو؟؟!!!!!!!!Huh

اصن خلمغزمگه من امیرم؟؟!!!!!!Huh

مشکوک میزنی!!!!!!!14k
گــفـتگـوے آزاد .157. 61 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان