30-06-2014، 23:12
(30-06-2014، 23:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 23:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آلبوم آخریشون راک بوده ! :|
وان دی اصلا راک نمیخونه!!!!!
(30-06-2014، 23:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهلـا و آشغال کیا هستن ؟! ._.
برگشته گفته جواب دادنت هم برام کافیه !
اون یارو هیچی نگفته هنو ..
اون آشغال با مهلا همین کاری که با من کرده رو کرده ..
مهلا تقصیر من انداخته میگه تقصیر منه ..
رفتم نام کاربریمو عوض کردم زدم ب زودی ظهر میکند امام عاشقان :|
برگشتم گفتم چادر سرم میکنم خخخ :| !
خجالت نمیکشی جلوی شوهرت اینا رو تعریف میکنی !
(30-06-2014، 23:06)sara_pink نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه پست باحال دیدمـ گذاشتمـ دیگه :| !
بزا بهت بگم خیلی بم برخورد..اصن..یه جوری شدم..وقتی تو برام پست میزنی..میای کنفم میکنی..و شر و ور میگی..منم مجبور میشم برات پست بزنم..مرجع تقلید؟ برو عامو..اون پست ب ک ات ک خیلی چرت بود تو وبت.. با ب ک مشکلب داری؟ هه...ب ک !!!
ببین دیگه برام مهم نیس..حالم بهم خورد ازینکه هی بپرسم چته فاطی؟ چیشده؟ جریان چیه؟
البته دلیلی هم نداری برام توضیح بدی..چون خیلیای دیگه دور و برت هستن
نوشتمـ پایینش مخاطب ساره ؟! .. تُ به خودت گرفتی !
آره چون خوشمـ نمیاد :| خزش کردی :| میپرسی خوبی ؟ ب ک :| خُ این ینی چی الان ؟! ..
هرکی همـ دور و ورمـ باشه .. جای هیچکدومـ از دوستامـو یکی دیگه نمیگرن !
من خودممـ نمیدونمـ چ مرگـمـه :|
کدوم ترک ؟؟؟