امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد .157.

(30-06-2014، 20:54)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:53)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:48)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هــــــا (( :

سیروان خســروی رو کی مشناسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط من ميشناسم 14k

منم میشناسم به کس دیگه نگی ها ...

قضیه مال سازمان اطلاعات و جاسوسیه 14k

اون به احتمال زیاد مال ویکیلکس (( :

نه دارم بدون شوخی میگم ((:

نه من که نمی شناسم ...

از خالطور های لس آنجلسیه !!!!

نه بابا یه خواننده مجاز ایــرانــی ((:

این آهنگ دانلود کنیدو گوش کنید، اسم آهنگ:دوست دارم زندگی از سیروان خسروی ببین چه حالی میده تا یه خبرم براش دارم ((:
آگهی
خـــــدافــــــس
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR
نقل قول: آیسان دو قلوها اینجوری پروفایل درست میکنن؟ -_-

پَ چیکا میکُنن ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد .157. 13
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(30-06-2014، 20:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ خو چیکا کنم رنگ آبی وقتی با صورتی قاتی بشه میشه بنفش ._. !

بعدشم صورتی بود دیگه گیر نده ._. !

اه اه چندشه /: !

خودت گفتی مرگم >_< منم گفتم بر آمریکا خو منو چه ؟ ._. !

زندگی ._.*
آبی رو که نباس با صورتی قاطی کنی ~_~

نه >__< هری دوس داره ._.* !

آمریکا کشور خوبیهه -_-

نفس ._.*

صب کن یه عکس بد بد بهت نشون بدم فقد خوت ببینیا بقیهـ نبینن -__- !

اگه گفتی این کیه ؟! ~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
: _
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
باشه آوا بعدا می فرستم :|
 سپاس شده توسط melodi+
(30-06-2014، 20:51)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:49)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووم ؟!
دلم برآت تنگولیده بود عخشم (؛
چه خطرآ ؟
منـم همینطـور :>

سلامتی. 

تو چه خبر؟ :V

سلومتیت (؛
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد .157. 13
 سپاس شده توسط melodi+
(30-06-2014، 20:55)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآمـ..

محمــد تو بـه بقیـه چیکـآر دآری..!؟Sleepy مهـم اینـه که خانومت نـدآره..!Big Grin

سلام.
نازنین که نیومده بود...
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ
(30-06-2014، 20:55)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:54)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من که نمی شناسم ...

:| اون چه خری بوده .. باز این کیی از اون یکی بدتر ! :|||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد .157. 13
 سپاس شده توسط Albert wesker
نقل قول: جمعیت بریزین وسط آوا میخواد قر بده :*

آوا دیروز دور از چشمت نمار جماعتو مختلط گرفتیم یَـک حالی داد ! :|
از خودت مایه بزار >_< آوا میخواد قر بده >_<

نقل قول:
لاین مدیریت و این حرفا نداره بیشتر میچسبه ، همه در یه سطحن (._.)
اهوم.

امروز اومدم لاین موبایلم هنگ کرد چه قد تو گروپ حرف میزنین اخه؟ :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد .157. 13
 سپاس شده توسط Wanton ، Thyme ، Albert wesker ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
(30-06-2014، 20:55)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:53)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط من ميشناسم 14k

منم میشناسم به کس دیگه نگی ها ...

قضیه مال سازمان اطلاعات و جاسوسیه 14k

اون به احتمال زیاد مال ویکیلکس (( :

نه دارم بدون شوخی میگم ((:

نه من که نمی شناسم ...

این آهنگ دانلود کنیدو گوش کنید، اسم آهنگ:دوست دارم زندگی از سیروان خسروی ببین چه حالی میده تا یه خبرم براش دارم ((:

من تو کل عمرا یا شاهین نجفی گوش دادم یا رضا یزدانی یا سیاوش قمیشی از ما بگذر !!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان