امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد .157.

(30-06-2014، 20:40)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:39)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:33)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:32)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود !

درود به رو ماهت !!!!

(:

ممنونم 0_0

ممد آهنگ جدید شاهین نجفی برای منو شنیدی مگه:

آی سروش حالا که شیوا خوابه ما تو رو صدا میزنیم آی سروش

تو ظهور کن که ما آماده تو گفتگو آزادیم آی سروش

آی سروش وآآآآآآآآی سروش

شاهین نجفی "سروش"

^ـــ^

از نجفي بدم مياد -__-

پس یاس خونده

^ــــــــ^
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
(30-06-2014، 20:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی این اوا باز رف چیز بزنه بیاد .بایAngel

بسی رنج بردم در این سال سی
بسی زنده کردم پارسی

شعر قشنگیه
بدرد حال من میخورهAngel

شدي مث اين2i8d
برو بخوآف!عع برو ديهvahidrk
برو
290
و سلآم نآمه تمآم خوف شدي بعد بيآ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد .157. 8
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(30-06-2014، 20:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و تو همیشه از موقعی که بابا پادشاه اینجا بود اشتباه میکردی T_T !

نععع چخ پخ کیشته پیشی برو یکی دیگه رو بخور این گوشتش تلخه لاغر میشی >_< ! :|

عع T_T .. !
جیغغغ نهـ من از موقع شاهزاده قیصر الدولهـ سوم راست میگفتم T_T !

لاست شو از جلوی چشمم -___- پیشی رو پروندی ):

مرگ T_T
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام آوا ^_^
 سپاس شده توسط Thyme ، melodi+
(30-06-2014، 20:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعید دارم لیست دوستانو ویرایش میکنم میخوای بزارمت>؟

نه منو بزار تو لیست دشمنات چون با این سوالت ب خونت تشنه شدمpill
گــفـتگـوے آزاد .157. 8
The music feels better
گــفـتگـوے آزاد .157. 8

سپاس شده توسط Thyme ، Mïņ̃†êR
(30-06-2014، 20:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ممد آهنگ جدید شاهین نجفی برای منو شنیدی مگه:

آی سروش وآآآآآآآآی سروش

شاهین نجفی "سروش" 

^ـــ^
[color][font]
[/font][/color]
سروش چرا خودتو میچسبونی بمن از عصری؟2mo5

برای خنده بچه ها !!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Thyme ، Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR
(30-06-2014، 20:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحرای کربلا رو داری به مزارع کشاورزی تگزاس آمریکا تبدیل میکنی !!!!

اینم فقط بخاطر توWinkWinkWink
(30-06-2014، 20:42)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول منو داداشتو بذار همسر بدوو
:|

باوشهgrou
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط S R U H ، Thyme ، saeedrajabzade
(30-06-2014، 20:43)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:41)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام .

آوا گلی (؛
آوا :v

رز ^_^ چه خبر؟
A Friend is nothing but a known enemy
گــفـتگـوے آزاد .157. 8
 سپاس شده توسط Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Thyme
(30-06-2014، 20:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:40)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:39)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 20:33)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود به رو ماهت !!!!

(:

ممنونم 0_0

ممد آهنگ جدید شاهین نجفی برای منو شنیدی مگه:

آی سروش وآآآآآآآآی سروش

شاهین نجفی "سروش"

^ـــ^

از نجفي بدم مياد -__-

پس یاس خونده

^ــــــــ^

از ياس هم بدم مياد -___-
 سپاس شده توسط S R U H ، Magical Girl
(30-06-2014، 20:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علکیم ! :|

لهستانیا چه فریادی میزدن :|
 سپاس شده توسط melodi+ ، ◄Iяαи► ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان