30-06-2014، 19:50
مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن
|
در خواست نویسندگی در بخش گردشگری و توریسم و زیرشاخه ها |
||||||||||||||||||||||||||
30-06-2014، 19:50
مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن
01-07-2014، 15:07
اعلام امادگي ميكنم
من شرایطو دارم عایا؟؟؟؟؟؟؟ :ا
تا حالا این موضوعاتو گذاشتم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آشنایی با جاذبههای گردشگری رامسر - مازندران دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غبار فراموشی بر زادگاه شهریار دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قدم زدن در شهرهای زیر زمین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باباطاهر زیر سایه بیتوجهی! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جزیره ی ممنوعه در برزیل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زیبا و تمیزترین کشورهای جهان برای گردشگران دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جاذبه های گردشگری شهر پاریس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تصاویری از تماشایی ترین مناطق پایان دنیا!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نقاط دیدنی بدروم ترکیه +عکس
07-07-2014، 15:59
درخواست میدم واسه دوره بعدی ... !
چون ارسالی هام بیشتر بشه .. ! سحر جان لطفا منو بررسی کن ! ممنون ♥
08-07-2014، 9:19
اين دوره بخش گردشگري نويسنده بر نميداره
ولي شما به فعالتتون براي دوره بعدي ادامه بديد با ارزوي موفقيت
27-07-2014، 11:54
سلام (:
من شرایطو دارم و دوست دارم تو این بخش فعالیت کنم ... (: خوشحال میشم همکاری کنم *^_^*
07-09-2014، 9:22
درخواست
24-10-2014، 11:00
بررسى شد
٩٣/٨/١
30-10-2014، 12:48
من میتونم؟
(30-10-2014، 12:48)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه فعالیتتو به همین صورت ادامه بدی البته چرا که نه (:
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|