امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 15:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه یس...

پس بگو چرا به من میگن پاستیل..:|

دخترا دوست دارن پاستیل رو بخورن:183:

یادمه اولین بار ایمان بهت گفت پاستیل :|
دو جن**ه اس Confused

(30-06-2014، 15:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابام تو خیابون یه گوشی پیدا کرده :/

لامصب بوی سیگارو عطر مخلوط شده یه چیزیه @_@

از اون موقع تاحالا فقد دستمه دارم بوش میکنم ^_^

ما تو خیابون رم پیدا کردیم با فیلمای فوتبال دونفره:183:
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، First Star ، † αƖιєη †
آگهی
(30-06-2014، 15:44)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا خودتو واسه افطار اماده کن|:
الان آیسان بیاد کاری می کنه کلا دیگه نتونی روزه بگیری:|...

الان امیر بیاد یه کاری میکنه دیگه بچه دار نشی|:
کیانا بسه دیگه بحثو ادامه نده
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby
رکی داری یتیم میشیا!
حالا هی بگو بهم فش بدن اون وخ بشین تا سرپرستیتو قبول کنم! :v
=)))
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
من نه گشنمه و نه تشنمه|:

عجب|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Navisa.
(30-06-2014، 15:44)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا خودتو واسه افطار اماده کن|:
الان آیسان بیاد کاری می کنه کلا دیگه نتونی روزه بگیری:|...

الان امیر بیاد یه کاری میکنه دیگه بچه دار نشی|:
تو برو با آیسان دعوا کن...

امیر با من-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، ∆ MeRzaD ∆
نوریییی ^_^

عرفان:|

میبینم داری اینجا همه رو ارشاد میکنی:::||||

اونم چ ارشادی:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ERF@N ، Navisa. ، First Star
(30-06-2014، 15:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه بار تو عمرم یه فلش پیدا کردم :|

توش انواع اذان و دعا های مختلف بود ._.

مثه یه پسر خوب دوباره رفتم گذاشتم سر جاش :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Navisa. ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، First Star
جون شما جای من نیست امروز اینجا

فردا حرف در میارن سروش اینا اهل کوکول ، د*د*ل سوسول بازین

خدافس ...
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(30-06-2014، 15:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه یس...

پس بگو چرا به من میگن پاستیل..:|

دخترا دوست دارن پاستیل رو بخورن:183:

یادمه اولین بار ایمان بهت گفت پاستیل :|
دو جن**ه اس Confused

:|
واسه مردم حرف در نیار:| هم جنس بازه فقط پ_پ
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
(30-06-2014، 15:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سختهـ برـآمـ .. !

برای منم بازم سحری نخوردم-_-|:

|:
وقت خوبـی رو وـآس شوخی انتخآب نکردی !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان