امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 15:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه روزه نبودم،با یه حرکت جیمزباندی،پاستیلا رو میخوردم،رضا رسوا میشد|:
رسوا نمیشد
کتلت میشد |:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
اوه یس...

پس بگو چرا به من میگن پاستیل..:|

دخترا دوست دارن پاستیل رو بخورن:183:

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N ، ~KiAηA~ ، † αƖιєη † ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، S R U H ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(30-06-2014، 15:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:35)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:27)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
._.

عمــه ^_^*

مامان فاطیت فدات ^_^

:|

عمه من شوهر عمه ندارم ؟ :V

:|نخیر
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(30-06-2014، 15:39)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:33)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم چرا هر نام کاربریو صابر میبینم! :"|
>_<اثراته گشنگیه

مطمئنی اثر گشنگیه ؟ :vil:

اثر عاشقی نی ؟ :vil:

(((((=

:|بی ادب آدم با عمش اینطوری حرف میزنه؟!
البته تو ک آدم نیسی =)))

:|||

عمه چی گفتی ؟ :|

بچه ها من یه عمه دارم :|

تا جایی که جا داره فحش بـآرم کنید :|||
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
رضا خودتو واسه افطار اماده کن|:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
بابام تو خیابون یه گوشی پیدا کرده :/

لامصب بوی سیگارو عطر مخلوط شده یه چیزیه @_@

از اون موقع تاحالا فقد دستمه دارم بوش میکنم ^_^
 سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη † ، Navisa. ، Mσηѕтєя Gιяℓ
سروش:|

..

بس کن:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، S R U H
(30-06-2014، 15:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا خودتو واسه افطار اماده کن|:
الان آیسان بیاد کاری می کنه کلا دیگه نتونی روزه بگیری:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
(30-06-2014، 15:41)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:35)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:27)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
._.

عمــه ^_^*

مامان فاطیت فدات ^_^

عمه من شوهر عمه ندارم ؟ :V

:|نخیر

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(30-06-2014، 15:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:37)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:33)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 15:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کلمه دیگه حرف بزنین خیلی عوضی هستین حالا من یه چی گفتم موندم اگه نمی گفتم چه کار میکردین شماها :|
خیلی جوگیرن اینا -__-

خدا نکنه یه چی بگی
تا اخرش دست بردار نیستن..
حالا خوبه خودمون این بحث رو انداختیم وسط -_-
حالا افتخار میکنی که همچین حرفی زدی!!
نکنم:|؟
چرا راحت باش |:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان