امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 14:57)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:53)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامAngel
سلام رژِی =)
خوبی؟=}
خویم مرسی
تو چطوری

نیستی کم پیدایی @__@
منم خوبم*^_^*
کی من؟:|
کم پیدا؟:|
من شبانه روزی اینجا پلاسمAngel
 سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
(30-06-2014، 14:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگو تو صفحه 13(برا شما میشه چند:/؟)

پوکید-_-

66

:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
(30-06-2014، 14:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوکید-_-

(30-06-2014، 14:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:52)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوآوی یه جوریه :| منوش با بقیه گوشیا فرق داره :|

من با هوآوی راحت نیستم :| راحت نمیشه باهاش وبگردی کرد ._.

ولی نسبت به کاراییش قیمت پایینی داره :|
باز این حرف زد :V
eat this :v

جمله ی مخصوص تو رو پیدا کردم ._.
-_-..

خوش باش..

eat it:|..

66

ویرایش کردم عکسارو درست شد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

پوکید-_-

(30-06-2014، 14:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:52)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-..

خوش باش..

ایندفه از خودت مایه گذاشتی؟ :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(30-06-2014، 14:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:50)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Huawei Ascend P۶

منظورمو نگرفتی|:
G610 شو میخوام بخرم|:

گوشی های خوبیه .

من کـ*ـخلی کردم GALEXY گرفتم . گلکسی یـانگـــ .

بعد فروختـم . ال جی E405 گرفتم .
 samsong galexi s 5 هم خـوبـه!
دروغ میگی! خواهره من یه هفتست خریدتش! اصلا خداست:|

گلگسی اونطوری نوشته نمیشه!
حالا ما یه جوری نوشتیم دیه!
سلام ._.*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 67
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ☆★ super star★☆ ، ERF@N ، Navisa. ، First Star ، ♥CRAZY G!RL♥ ، Mᴏsᴇs
(30-06-2014، 14:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:51)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 14:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هو آوی Confused

خیلی خوبه،داداشم g600شو داره|:
ولی از من بپرسی بین گوشی XPERIA Z ULTRAرو انتخاب میکنم|:
مامانم داره|:ینی این گوشی خداست|:
به خودی خودش هم تبلته هم لبتابه هم گوشی|:
همرو قورت میده|:
رزولوشن صفحشو که نگو....دلت میخواد دستتو بکنی توش|:
باهاش میام فلش،از لبتاب راحت تره^__^
ینی تنها گوشی مورد علاقه منه،اما بابام میگه از سرت زیاده،میزنی گوشیو میترکونی،یه میلیونو پونصد رو حروم میکنی،میخواد واسم هو آ وی بگیره|:
من کمتر از htc دستم نمیگیرم Confused

اچ تی سی ،خدایی گوشیاش خیلی چرتن|:
ینی هیچوخت اچ تی سی نمیگیرم|:
اکسپریا زد اولترا اچ تی سی رو قورت میده با یه لیوان |:

10 سـال سن داره . 10 متر زبون . Big Grin تو چه میدونی گوشی چن بخشه .

نوکـیا 11.00 دادن دستش گفتن هوآویه . Big Grin

بای AngelAngel

خف بمیر|:
دومتر قد داره،یه مثقال عقل|:
خف بمیر|:
فعلن تکست پرو دارم،چرته ولی خوبه مخصوصا واسه اس ام اس ،چون کیورتیه،ولی دارم هو اوی میگیرم،تولد بابامه،راش گلکسی اس 4 میگیریم،واس منم میگیرن((:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ♥CRAZY G!RL♥
(30-06-2014، 15:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.*

تارتاری*^_^*
با من قری؟cry girl
 سپاس شده توسط T A R A ، ♥CRAZY G!RL♥
(30-06-2014، 14:59)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوکید-_-

-_-..

خوش باش..

ایندفه از خودت مایه گذاشتی؟ :|
قدت بلند شده...

میتونیeatکنی:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
سلام تارا *^_^*
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان