امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

من همینو دوس دارم -_-

عرفان ینی نمیدونی ایران لهستان چن چن ؟ حتما :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، F A R ! N ، Navisa. ، † αƖιєη †
آگهی
(30-06-2014، 12:17)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ (:

اون آواتارو بربدار ( [sup]..[/sup])
چرا ؟ :|
یه عکس دیگه ازش بزار ._.

ایران لهستان چند چند شد؟
ایران هر دو بازی رو برد!
دهن لهستان رو سرویس کرد!
فقط اون بازی اولیه رو لهستان ست 1 رو برد!

من کلا خواب بودم .__. اینا تیم نیستن که. باید با امریکا بازی کنیم و روسیه
 سپاس شده توسط F A R ! N
(30-06-2014، 12:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:13)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:09)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد گفتوگو جدیدا بی مزه ، خز و بی حال شده :|

دیه مثه قدیم نیس -_-

14تیر من عضو شدم!
اون موقع تو هیچ انجمنی عضو نشده بودم
تا 1هفته هم کلا انجمن گفت و گو آزاد رو کشف نکرده بودم!
همش میرفتم توی پزشکی،فرهنگی و موتور و ماشین!
بعدش رفتم توی ی تاپیک که درباره ی حجاب بود اون موقع ها میترسیدم حرف راستو بزنم
رفتم پایینتر و نظرات رو خوندم دیدم که یکی کاملا داره حرف درستو میزنه
فرید بود... دو روز بعدشم به خاطر اسپم دادن بهم اخطار داد!
20%!
منم کلی باهاش بحث کردم اخرشم منو قانع کرد ((:

بعد رفتم توی پروفایلش و فهمیدم که چجوری پروفایلمو راه بندازم
آواتار بذارم و...

بعدشم کمکم کرد که تاپیک های باکیفیت بذارم و قرار بود که وضعیت نویسندگیمو اون بررسی کنه ولی قبل از اون رفت!

بعد از فرید تنها کسی که خیلی کمکم کرد رها بود...

2ماه پیش به فرید پ.خ دادم ولی هنوز ج نداده فک کنم هنوز نیومده !

خلاصه الان که مدیرم مدیون دو نفرم فرید و رها (:

خواستم حالا که هیشکودومشون نیستن ازشون تچکر کنم ((:

کی باهاش ازدواج می کنی؟
هاع؟؟ 0_0

همینطوری پیش بره کم کم واسه هم گلم می خرین:|
برای کی ؟
الان گفتم میخوام تچکر کنم تو فکر دیگه ای ب سرت زده؟ 0=
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 33

سپاس شده توسط Navisa. ، ERF@N
(30-06-2014، 12:17)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ (:

یه عکس دیگه ازش بزار ._.

ایران لهستان چند چند شد؟
ایران هر دو بازی رو برد!
دهن لهستان رو سرویس کرد!
فرين اصلا فكر نميكردم كه در اين حد عشق واليبال باشي!!
 سپاس شده توسط ERF@N ، F A R ! N
(30-06-2014، 12:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا ^_^

بوست کنم ؟ ^_^*

هعییی ^_^

آره آره ^_^

:*
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(30-06-2014، 12:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همینو دوس دارم -_-

عرفان ینی نمیدونی ایران لهستان چن چن ؟ حتما :|

چرا سه هیچ شده ( ..)
(30-06-2014، 12:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه عکس دیگه ازش بزار ._.

ایران لهستان چند چند شد؟
ایران هر دو بازی رو برد!
دهن لهستان رو سرویس کرد!

من کلا خواب بودم .__. اینا تیم نیستن که. باید با امریکا بازی کنیم و روسیه
لهستان هم در زمان خودش قوی بوده!
چند دوره برنده ی جام شده فک کنم ! .-.

سپاس شده توسط ERF@N
(30-06-2014، 12:20)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:13)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 12:09)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد گفتوگو جدیدا بی مزه ، خز و بی حال شده :|

دیه مثه قدیم نیس -_-

14تیر من عضو شدم!
اون موقع تو هیچ انجمنی عضو نشده بودم
تا 1هفته هم کلا انجمن گفت و گو آزاد رو کشف نکرده بودم!
همش میرفتم توی پزشکی،فرهنگی و موتور و ماشین!
بعدش رفتم توی ی تاپیک که درباره ی حجاب بود اون موقع ها میترسیدم حرف راستو بزنم
رفتم پایینتر و نظرات رو خوندم دیدم که یکی کاملا داره حرف درستو میزنه
فرید بود... دو روز بعدشم به خاطر اسپم دادن بهم اخطار داد!
20%!
منم کلی باهاش بحث کردم اخرشم منو قانع کرد ((:

بعد رفتم توی پروفایلش و فهمیدم که چجوری پروفایلمو راه بندازم
آواتار بذارم و...

بعدشم کمکم کرد که تاپیک های باکیفیت بذارم و قرار بود که وضعیت نویسندگیمو اون بررسی کنه ولی قبل از اون رفت!

بعد از فرید تنها کسی که خیلی کمکم کرد رها بود...

2ماه پیش به فرید پ.خ دادم ولی هنوز ج نداده فک کنم هنوز نیومده !

خلاصه الان که مدیرم مدیون دو نفرم فرید و رها (:

خواستم حالا که هیشکودومشون نیستن ازشون تچکر کنم ((:

کی باهاش ازدواج می کنی؟
هاع؟؟ 0_0

همینطوری پیش بره کم کم واسه هم گلم می خرین:|
برای کی ؟
الان گفتم میخوام تچکر کنم تو فکر دیگه ای ب سرت زده؟ 0=

داستانت خیلی رمانتیکه ._.
 سپاس شده توسط F A R ! N
(30-06-2014، 12:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه عکس دیگه ازش بزار ._.

ایران لهستان چند چند شد؟
ایران هر دو بازی رو برد!
دهن لهستان رو سرویس کرد!
فرين اصلا فكر نميكردم كه در اين حد عشق واليبال باشي!!

والیبال ، فوتبال (( البته نه فوتبال ایران )) ، تنیس

همینا Angel

در اوقات فراغت بازی هاشو دنبال میکنم!

سپاس شده توسط Navisa.
مـلّت هـمه دارن ضد حـال میزنن .

از دوستـ و آشنـا و .. بگیـر تا خونوـادت .

بـای -___-
 سپاس شده توسط Navisa. ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان