امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 11:24)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:18)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:16)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:14)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاله صابر (م ا ف ل):
اسپم بدهید اما اسراف نکنید:301:

بـــرادر زن ..!
:|

دوماااااااادcry2

چه غلطی کردیم دوماد این خــانواده شــُدیم :|
زنمــون که همشــ بیرونه :/
خانواده ی زنم که یه خبر ازمون نمیــگیرن cry girl

آره والاااا اصن منم اشتب کردم داداچ این خونواده شدم اصن!!!!

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 15

خووو تو کار نمیکنی شیقووو داره خرج خونه رو میکشه دیه

تازه داداششم کلی از ش پول میگیله

The music feels better

سپاس شده توسط Navisa. ، Thyme
آگهی
...........
 سپاس شده توسط Navisa.
حالا هی بگو عکس نزار .__.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(30-06-2014، 11:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مهرزاد کلا دزده:|...

تو همه چی:|...

تـو دزدي يـا اون ؟ o___O

|:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
(30-06-2014، 11:30)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:28)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بابا..-_-

آواتارمو عوض کردم:|...

مهرزاد گشنه -_-...

متقلب:|...
افرین :V

eat this -_-
eat that:|...
بیچاره از خودش نمیتونه مایه بزاره :v
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ERF@N ، † αƖιєη †
عاشق این شکلکم خیلی بدرد میخوره 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Navisa. ، Thyme ، saeedrajabzade
(30-06-2014، 11:29)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یوهاهاهاها !!
(((:
فری شیطان بزرگ اصد ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرين قبلا بهت گفته بودم كه چقدر ازت بدم مياد؟
 سپاس شده توسط Thyme
(30-06-2014، 11:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:26)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:20)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونز ؟ {=

سلام گـُـلی {=

خوبیع ؟ *.-.*

بومـــــــــــــز :|
عخشـــه منی (:
اوهوم ^_-
بیا بغــلم تا تورو بلرزونـــم ^_^
هنگـــ کردم :|

تو هم همین طور ^_~

:|

بیام بغلت منو ماســـآژ بده ^__^*

WTF .. :|

تنکـــــس
مگه من نوکــرتم عــبضی ؟ :| ؟
حســه عاشقونه رو درک کن ..!
آی دونت نـــــو :/

نه ._.

بیام گازت بگیرم ؟ ^_^*

یو شود تـو :/

___

سلام ممد :|

اوهوم ایهــیم :|
وآت ؟! :| ؟
دیشــب تو بودی تویه پــــارک ؟!
^_-
Unknown
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(30-06-2014، 11:29)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دکتر خز شناسی اینو من اولین بار دیدم تو فلشخور بزاره اونم خودم بودم

تو اولین بار بود ک دیده بودی دلیل نمیشه ما هم اولین بار باشه ک میبینیم :|
عکس نزار جان عزیزت لینک بده صفحه دیر لود میشه
~BAd bOY~-------> آقـا اين عكسـاي غيـر اخلـاقي ميزاره /:
 سپاس شده توسط Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان