امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 11:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریند شووووور دار تو نیای مجازی هم ازدواجم نمیکنه اصن من داداششم نمیزارم ازدواج کنهAngry

آروم باش
آروم باش
بعدا لینک انجمنت هم بدع

بیشن بابا من دیه تبلیغ نمیکنم انجمن باس یکم مث فلش سنگین باشه
کاربرات خودشون بیان عضو شن
تبلیغات با اجزه یشما خز شد:|

اسکل چفت من هیچ
ملت بخوان بیان انجمنت وِرد جادو میخونن ؟؟؟

تک بی بی نی شاس میخ هاست دارع هاست میونی چیه؟
با اینکه فیلتر بود تو ی روز صد تا مهمون با 5 تا کاربر عضو داشت

جناب سلطان Big Grin یه لینک میخوای بدی اینقدر خودتو *** نکن
حالا زبون روزه باید بفحشیم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
آگهی
(30-06-2014، 11:20)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ -----> آواتـارت چه خوشـمله Heart __ Heart
اواتاری که از من دزدیده بشه همیشه خوشگله (._.)
 سپاس شده توسط ~HiSssh~ ، Mᴏsᴇs ، τοxικ
(30-06-2014، 11:17)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرا *^_^*

با تو بودم آ /: ZAHRA LOVE 1D
(30-06-2014، 11:20)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزه گرفته؟ *^_^*

مـــی مـــی
*^_^*
روزی سه بار تو هـــفته بگیــرم خیلی خوبه (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 11
 سپاس شده توسط F A R ! N
(30-06-2014، 11:20)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمک چی:|...؟
شما خوردی! دارن؟؟
نه نداشتن:|...

بخور:|...
ممنون سیرم. مهرزاد یه زبون بزن:|
من روزه گرفتم :v

کار خودته :|
با زبون باطل نمیشه تو رساله نوشته
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs
(30-06-2014، 11:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شیکر دارن ._.
نمک چی:|...؟
شما خوردی! دارن؟؟
نه نداشتن:|...

بخور:|...
ممنون سیرم. مهرزاد یه زبون بزن:|
مهرزاد روزه اس :V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(30-06-2014، 11:21)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:20)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ -----> آواتـارت چه خوشـمله Heart __ Heart
اواتاری که از من دزدیده بشه همیشه خوشگله (._.)

قبل همه ی شما منو محسن گذاشته بودیم :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(30-06-2014، 11:20)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزه گرفته؟ *^_^*
:|
فرين الان ميخواستي بگي كه گرفتي..!
 سپاس شده توسط Thyme
(30-06-2014، 11:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:13)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:06)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد سرعتم افتضاحه
چقد هوا گرمه
چقد ملت بیکارن که میشنن پشت سرم قصه میگن
چقد غر میزنم :|

چقــــــدر تو عخـــشی :*

O_o

آوا حس نمیکنی امروز خعلی مهربون شدی؟ 0__0

احســاس میکنم قدر بعضی دوستارو باســ دونســت :|
کسایی که بابت دوستیــشون نه منت سرت میذارن ، نه کلاس برات میذارن :/
من از ته دلم بعضی دوستامــو دوس دارم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان