امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

(30-06-2014، 3:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همی___.

همینو کم داشتیم(:
سلام!!

بدرود.!!!!!!!!
              گــفـتگـوے آزاد . 156. 156

سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(30-06-2014، 3:09)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 3:04)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده 3898 

منو برسونین به 900 >_<

اوه مای گاد دارم از خواب میمیرم ولی نمیخوام بخوابم >_<

خدافظی

(30-06-2014، 3:06)parsakhan7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Khkhkh bache ha man ba chrome miam kheili khube roosham hotspote
KeC vpn vas android mikhad..? Khodayi khub kar mikone
Age khasin begin upload konam betun link p.m konam
!mikham

Ye p.m khali bem bde.. chmidunam tush ye chi chert pert bnvis
(30-06-2014، 3:09)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 3:08)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه روز سوار تاکسی بودم داشتم میرفتم سر کار کنار دستم یه زنه نشسته بود یه بچه 4-5 ساله هم تو بغلش بود ! تمام مسیر این بچه عرعر میکرد و داد میزد میگفت ساندیس میخوام ! راننده تاکسی هم اومد آرومش کنه گفت پسرم گریه نکون الان پیاده میشید مامانت برات میخره ! بچه هم نه گذاشت نه برداشت به راننده گفت: تو دیگه گُ...ه نخور !!!!

شیرین کاری میکنی مامی؟؟
منم میشم مسئول رسیدگی به شیبرین کاریات
آ قربون قدوبالادخدرم برم من عین دیومیمونه فداش شم {=
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(30-06-2014، 3:11)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 3:09)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 3:08)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه روز سوار تاکسی بودم داشتم میرفتم سر کار کنار دستم یه زنه نشسته بود یه بچه 4-5 ساله هم تو بغلش بود ! تمام مسیر این بچه عرعر میکرد و داد میزد میگفت ساندیس میخوام ! راننده تاکسی هم اومد آرومش کنه گفت پسرم گریه نکون الان پیاده میشید مامانت برات میخره ! بچه هم نه گذاشت نه برداشت به راننده گفت: تو دیگه گُ...ه نخور !!!!

شیرین کاری میکنی مامی؟؟

دیوِ مامانم^_^
برم اب بخورم میام(:

امام علی وسط نماز تیر از پاش درآوردن ،نفهمید. بعد مامانم وسط نمازش بلند میگه الله اکبر یعنی مانی اون در یخچالُ انقدر باز و بستش نکن هیچی توش نیست پدرسگ
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ɪᴄᴇ
(30-06-2014، 3:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ويدا ماله منم فارسي نداره عربي ك داره؟na arbyam nadare

راستي ميدونستي خيلي خواهرشوهربازي درمياري؟man?na

يني جي تو بروفايلت زدي ماكان وزنش مكه من اسم ندارم؟na bana toro nagoftam on dokhtare le sihe karde bod 1mah ro neveshtam beram dorost konam
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Mïņ̃†êR
(30-06-2014، 3:12)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 3:11)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیرین کاری میکنی مامی؟؟

دیوِ مامانم^_^
برم اب بخورم میام(:
سوتی ازننت میگیری پدرسوته ؟؟!!  ((=
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(30-06-2014، 3:12)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امام علی وسط نماز تیر از پاش درآوردن ،نفهمید. بعد مامانم وسط نمازش بلند میگه الله اکبر یعنی مانی اون در یخچالُ انقدر باز و بستش نکن هیچی توش نیست پدرسگ

خخخ شايدم منظورش اينه يه زنگ ب دايى بزن واس امشب دوتش کن بياد اينجا
[rtl]دقت کردین یه چیزی رو پوست میگیرین میخواین بخورینش بعد بجای اینکه پوستشو بندازین سطل آشغال خودشو میندازین تو سطل[/rtl]
[rtl]لامصب از شکست عشقی هم بدتره[/rtl]

بچه: چرا عروس لباس سفید میپوشه؟
مامان: چون بـهـتـرین خاطره زندگیشـه
بچه: چـرا دامـاد مــشـکـی مـیـپـوشـه؟
.
.
مامان: خـــفه شـــو برو تو اتاقت
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ɪᴄᴇ
(30-06-2014، 3:11)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 3:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همی___.

همینو کم داشتیم(:
سلام!!

بدرود.!!!!!!!!
اصلا میرمcry girl
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ɪᴄᴇ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان