امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

ماعده چیشره؟*_*
خوبم پریا تو خوبی؟: ))
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
آگهی
(30-06-2014، 2:02)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 1:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محل نمیدین._.
خوبی عزیزم؟؟ {=

(30-06-2014، 2:01)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 1:58)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 1:55)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 1:54)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاره دخمل ناسم{=

ماچچچچچچچچچچچچ

به قول بابات ^__^

ماچ:*
بابام کیه؟!
سینا؟:*
پ ن پ بغال سرکوچهO__o

خاک توسرم با این بچه بزرگ کردنم /=

شیرموحلالت نمیکنم ذلیل مرده>__<

مردم نخوان حرف درارن بچه خودم واسم برچسب میزاره -___-
من بچه سرراهی بودم اخه:/
مامان میترا پیدام کرد:/
اهورا شوورم شد:/ از ترشیدگی نجاتم داد
بعد فهمیدیم اهورا داییمه!
بعد بابا رضا به فرزند خواندگی قبولم کرد!
بعد ننه میترا رف
پدرخواندم زن گرف منو ول کرد شما ازم نگهداری کردین^_^
ممنونممممممممم^_^

(30-06-2014، 1:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محل نمیدین._.

من حالم خوش نی ببشید
یقه ی بقیه رو بچشب.__.

(30-06-2014، 1:58)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مائده~~~>خوبى؟._.
تو چته اخه؟:"(

cry girlهیچی!
خب ازاین به بعد حواصتوجم کن ابرومونبری بابات میادکبودمون میکنه جفتمونودخمل مامان ^__^

چشم!
حواس جمع شد!

(30-06-2014، 2:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده چیشره؟*_*

نمیشه گف رجی
هنگ میکنی!Big Grin
              گــفـتگـوے آزاد . 156. 148

(30-06-2014، 2:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده چیشره؟*_*
عیییی...میچریم ((=

ماعده من باباتوموخواممممممممممم))=
(30-06-2014، 2:12)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده چیشره؟*_*
عیییی...میچریم ((=

دعواتون شده؟؟
راستی عکسارو آپ کن دیهSad

سلام ..

نماز روزه ها قبول گــفـتگـوے آزاد . 156. 148
(30-06-2014، 2:15)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلام!
اوهوم !همینطور!

سپاس شده توسط Wanton
(30-06-2014، 2:14)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:12)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده چیشره؟*_*
عیییی...میچریم ((=

دعواتون شده؟؟
درحدبمب یعنی /=
////:

(30-06-2014، 2:15)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

مرسی ازاینکه اونهمممممممممممممه خواهش تمناموقبول کردین واقن -___-
(30-06-2014، 2:19)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:14)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده چیشره؟*_*
عیییی...میچریم ((=

دعواتون شده؟؟
درحدبمب یعنی /=

اوای!!!!!!!!!!
کم حالم بد بود! بدتر شدSad
چرا؟؟
چیکا کردی>؟؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان