امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

(30-06-2014، 0:59)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:56)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!Sad
چع مرگت شدع مائده /=

اینجا نمیشه گف.___.
              گــفـتگـوے آزاد . 156. 132

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی
(30-06-2014، 0:57)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:47)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی بدون چه جواهری گیرت اومده |:
قدرمو بدون

حق طلاق با منه ها :|

اگه به حرفام گوش ندی میگم تارا بزنه محرومت کنه :|

بابامم احمده و فاطی دایرکشنر هم مامانم (..*)
از دار دنیا یه ننه یه ننه بزرگ و یه خواهر یه داداش دارمبه ترتیب: نیکی ، غزلی ، رهاع و امیر303
نترس خودم به دو روز نشده تبدیلت میکنم به همون دختر خاله |:

جمله آخرو نفهمیدم .. |:

واضح توضیح بده ._. :|
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
بجنب بنال ماعی بینیم چه مرگته باووووUndecided
(30-06-2014، 0:58)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:55)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:53)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقآ جاستین هم خوبه قیافش
اما نع متاسفانه به ما نمیخورینTongue
شرمندع!!

بر منکـرش لعنت .

شمآ مگـه انجـلینآ جولی هستین >؟؟؟ !! مگـه من درخـواست دوستی دادم میگی شرمندع ؟؟

هع Angel .

محض اطلاع فرمودم هع هع x)

هع هع .

امیر توضیـح بده چـند تا زن دارم . هع هع هه هه . ((؛

برم د9ش بگیرم .فعلا .
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(30-06-2014، 1:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:59)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم خیلی!!!!!!!!!!!!p336
ببینمـ ؛ اتفاقی کهـ واس اون نیفتـآده ؟ ..

هوم؟ نه اون مورد حالش خوبه!

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×
(30-06-2014، 0:59)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.
من عمه میشم فاطی؟!
اگهـ احمت پیداش شهـ دست به کار میشیمـ :||
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
مامانی درباره ازدواج با بابا حرف زدی؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(30-06-2014، 1:00)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من .

آقـا علی ؟؟ قیـافه ی قشنگ ؟؟ یو ها ها . علی من عکستو ندیدم . بزار ببینیم .

ولی مواظب باش امشب شلوارتو پایین نکشن Big Grin

عکس کی ؟؟؟

عکس مادربزرگتو . . . . عکس خودت دیگه .

بزار میخوام بخوابم .

صفحه ۶۶ عکس خودتان

LIKE .

تحریکــ شدم . عکس های مجردیمو بـا قلیونو بسـاطو بزارم .

ولی بچـه ها جنبه ندارن . پخش میشه همه جا . فکر میکنن ما کافریم . Big Grin

اونجا موهام تو عکس بد افتاده
همش سمت راست سیخ شده بود
خیلی قشنگ بود

ولی حالا چی ؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، !~IмДи~!
سلام .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Shadow of Death ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(30-06-2014، 1:02)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بجنب بنال ماعی بینیم چه مرگته باووووUndecided

تو پ.خ میگمcry2:hlp::hlp:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان