امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

یآدت باشه که جواب همه رو میدی جُز مَن crying
آگهی
خدآفس (*..)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(29-06-2014، 22:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسی._.

منو دوس داری؟

اگه بشه تو رو ب فرزندی قبول کنیم^_^

وای چ دختر گُلی^_^

نسی خودش مادر دارع*-_-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(29-06-2014، 22:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستم خواستگار اینطوری ندیده بودم تو عمرم
بیا بریم
تا بدبخت نشدی

((:

بیا بریم بعدا بهترش گیرمون میاد Big Grin

))؛

ای بابا بدبختیی داریم
من اومدم اون انجمن

منم اونجـام . ت گفتگو . این امیرم داره کـ* مـارو سنگ میزنه .
(29-06-2014، 22:48)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:46)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:46)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:44)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:41)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم؟
خوبی؟

ارع*_*
حق نداری بری-_-

لالا شرط اَوَلع(:
بَعد سَحر
بَعد روزه خوری(:
اخری رو دوس دارم^_^

باش عزیزم میخوای لالا کنی برو
شب خوش*-*

بوس*_*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد . 156. 87

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد . 156. 87
 سپاس شده توسط #marya#
آخیـش ..خوبه نسی ^_^ ..

مرضـــی؟! >_<
ب فرزندی قبول کُنی؟!
شوهــر کردی؟!

تو چطور تونستی همچین کآری کُنی؟! (._.*)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(29-06-2014، 22:49)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسی._.

منو دوس داری؟

وای چ دختر گُلی^_^

نسی خودش مادر دارع*-_-

با من حرف نزن!

نسی._.

منو دوس داری؟

وای چ دختر گُلی^_^
مرضی .-.
اره خیلی ^_^*
نه نمیشه!._.
من مامان دارم._.
اونم یه مامانه عالی *^_^*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(29-06-2014، 22:49)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:48)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:46)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:46)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:44)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع*_*
حق نداری بری-_-

لالا شرط اَوَلع(:
بَعد سَحر
بَعد روزه خوری(:
اخری رو دوس دارم^_^

باش عزیزم میخوای لالا کنی برو
شب خوش*-*

بوس*_*
بابای گلم بوس^_^
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(29-06-2014، 22:48)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یآدت باشه که جواب همه رو میدی جُز مَن crying
ببخشید عیضم._.
چ قد لاغر شدی اصلا ندیدمت._.
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان