امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

(29-06-2014، 22:19)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

o_O .. ?!

رها مرغ اصد .. |:
غُد غُد ...

قوقولی قــــو قـــو ..بخون ^_^

چ جوری تخم گذاشتی ؟ P:

توضیح بده ^_^ :|

قوقولی قوقول صب شده :|

بَ بَ بَ ببییه بیدار شده :|
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Thyme
آگهی
(29-06-2014، 22:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی یه کم اون لحن صحبتتو تغییر بده :|

پوف
حالا من یه ک*خل گفدم:|
حالا بیاین منو بخورید:|

:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد . 156. 77
 سپاس شده توسط Mason
(29-06-2014، 22:08)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردما .-.
بی ذوقا -_-

جوآب دادم من ...!
بی احساسه بی خآصیت :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد . 156. 77
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
چقد نسخه ها زود خراب میشه!:|
اشکال از نسخه نی!
از خوده انجمنه! :V
 سپاس شده توسط T A R A ، #marya# ، † αƖιєη †
آوآ ..بسه ..

خــــوبی؟! *-*
 سپاس شده توسط Thyme
(29-06-2014، 22:20)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:05)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دایی مهنآز :|
ببخشید اگه ناراحت شُدی !
cry girl

چی شد ؟!

مهربـون شدی !

چون میخوآم ازت خاسنگاری کنم :|
بعد میگه چرا اینجوری میحرفی !...

خاستگـاری از من ؟

چـرآ اخـه !؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Thyme
(29-06-2014، 22:22)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطـآر ^_______^
=)
اخطار.......(:
:|
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(29-06-2014، 22:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:20)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:05)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دایی مهنآز :|
ببخشید اگه ناراحت شُدی !
cry girl

چی شد ؟!

مهربـون شدی !

چون میخوآم ازت خاسنگاری کنم :|
بعد میگه چرا اینجوری میحرفی !...

خاستگـاری از من ؟

چـرآ اخـه !؟

^_________________^
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Thyme
(29-06-2014، 22:20)khukche Hendi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:13)khukche Hendi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میری ._.

نام کاربری دیگه پیدا نکردی؟ :|
امروز صبح F اس داده بود .____.
چی میگف ؟

نمیدونم ..
نت نداره .. میگف این س روزو سخت گذرونده ..
منم خواب بودم وختی اس میداد :/

ساعت 11 دیدم اساشو .. گفته بود معلوم نیس دیگه کی بتونه  اس بده بم .

گفتم چی شده ؟ دیه ج نداد ..

نگران شدم :/
دیدمش بت خبر میدم ..

فروزن میتونی بری؟ :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(29-06-2014، 22:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ جوری تخم گذاشتی ؟ P:

توضیح بده ^_^  :|

قوقولی قوقول صب شده :|

بَ بَ بَ ببییه بیدار شده :|
بگــــم؟! ^_^

خروس اومـد رو کمـرم ..بعــــد رفتم زور زدم تخم گذآشتم :ag54:
 سپاس شده توسط #marya# ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان