28-06-2014، 22:08
|
امتیاز موضوع:
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
29-06-2014، 10:13
موندن
صبر کردن برای کسی که دیگه نمی دونی هست ... نیست ... کار بزرگیه . . . !
29-06-2014، 14:58
صفت"[sup]عقده ای[/sup]"رو اگهــــ از لغت نامه حذف کنن...
یه سریــــــــ رسمـــــــــا بی هویــت میشن:|
29-06-2014، 15:02
ᕼᕮᒪᒪ〇
بگذار بیایב... بگذار بیایב، از בر ، בیوار، ڪنج و ڪلیב، از هر طرف ڪـہ مے פֿـواهב בرב، בرב است בلخوش مڪטּ بـہ وارونـہ פֿـوانבنش. تنها تویے و تنهاییت، تویے و بارانِ پشت ِ پنجرـہ בوربیטּ را بچرخان، ڪلیב را لمس ڪטּ פرڪت... زنבگے آغاز مے شوב בیگر بار בر شڪوـہ ِ چشمانت، وجوבِ پر مهرت ، و בست هاے تو، براے گشوבטּ ِ בرهایِ בرבناڪ ِ جهان، ڪافے است. باور ڪטּ ... چوناטּ همیشه، פֿـבا را، صبورانـہ باور ڪن...
29-06-2014، 15:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-06-2014، 8:49، توسط ✴❀ мᾄђṩᾄ ❀✴.)
خــوابــَم نمے بـــَرَد
بــِہ هَــمــہ چیز فِکــر کَـــرده ام بیشتَـــر بِہ تــــو وَ مے دانَـــــم کِـــہ خوابــــــے وَ قَبل اَز بَستـــہ شُدَن چَشــــم هایتـــــــــ بِہ هَمــــہ چیـــز فِکـــــر کَرده اے جــــــــز مَن !!
29-06-2014، 16:02
دیگر به دنبال ِ همراه ِ "اوّل" نیستم !
این روزها اول ِ راه ، همه همراهند.... این روزها ، باید به دنبال ِ همراه ِ "آخر"گشت ... همراهی تا آخرین قدمها....
29-06-2014، 16:13
می خواستم زندگی کنم ، راهم را بستند
ستایش کردم ، گفتند خرافات است عاشق شدم ، گفتند دروغ است گریستم ، گفتند بهانه است خندیدم ، گفتند دیوانه است دنیا را نگه دارید ، می خواهم پیاده شوم ....
29-06-2014، 20:25
هیچ وقت نمی توانی چیزی را که
قرار است از دست یدهی ، نگه داری ! تو فقط قادر هستی ، چیزی را که داری، قبل از آنکه از دستش بدهی ... عاشقانه دوست داشته باشی !!
30-06-2014، 10:31
همه می گویند تو چقدر آرومی
چه آرامشی داری اما این وسط هیچکس نفهمید کسی که آخر خط رسیده دیگر فقط نگاه می کند
30-06-2014، 10:44
چند وقتیست هر چه می گـــــردم
هیــــچ حرفــــی بهتـــر از سکوت پیدا نمی کنم ... نگـــــاهم امـــا ... گـــــاهی حـــرف مـــی زند گاهی فــــریاد می کشد... و مــــن همیشه به دنبال کســـی می گردم که بفهمــــد یک نگـــاه خستـــــه چه می خواهــــد بگوید ...
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان