امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

(29-06-2014، 19:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 19:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر تو که زن داری
از این به بعد همه رو دایورت کن به من Big Grin
باش برو عاشق اواتر تارا شو:|

عاشق آواتارش چرا ؟؟؟
من روزه نیستم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
آگهی
برم افطآر
روزه های همگی قبول بچه هاع
:-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد . 156. 37
(29-06-2014، 18:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 18:54)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 18:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 18:50)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 18:44)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وب یه نفر خیلی قشنگه =)
احساس میکنم زیادی سیاه سفید شده :|

نه؟ :|

نه خوبه :/

همش ***F داره :|

اسمشم که :||||||||

(:

عنوانش یا اسمش؟ (:

کد موسشو دیدی؟ :|

من یه روز کامل گشتم تا تونستم پیداش کنم :|

نه اسمش :|

من کد موس نذاشتم .. ینی پیدا نکردم ._. !
یه جایی رو تو پ.خ بهت معرفی میکنم ._.

پر کد موس (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آقـا سفره ی رنگـارنگ پهـن شده . منتظرم اذان بگـن حمـله کنیم . Angel
 سپاس شده توسط Thyme ، Ƒαкє ѕмιƖє
من نویسنده سینما نمیشم ؟! .__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-06-2014، 19:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 19:02)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که نویسنده شه ._.

هیهیهی میشه ؟ ._.

نِیدونم ._.

___
منم برم خدافض ^_^*

___
ایمان میخواد جلو کامپیوتر افطار بخوره :|
راستی ایمان روزه نیس :V
___
خدافض :|
گــفـتگـوے آزاد . 156. 37
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆
گوشنمه
(29-06-2014، 19:04)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جایی رو تو پ.خ بهت معرفی میکنم ._.

پر کد موس (:

نورا اون سایتی که مهرزاد بهت معرفی کرد ب منم بگو ! :|

مهرزاد که شعور نداره ب منم آدرسشو بده -_- !

اومدم سارا ! (:

جیغغ ایمان [ جاستین ] آخ گُفتی ._.

بوی آش همه جا پُر کرده پَ چرا اذان نمیگن جیغغ ؟ >_<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد . 156. 37
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ∆ MeRzaD ∆
اصلا هیچ کدومتون نویسنده نمیشین حالام بحثو عوض کنین .. 

ببینین اهنگ پروفایلم با اسمم یکیه ! -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-06-2014، 19:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 19:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 19:02)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که نویسنده شه ._.

هیهیهی میشه ؟ ._.

نِیدونم ._.

___
منم برم خدافض ^_^*

___
ایمان میخواد جلو کامپیوتر افطار بخوره :|
راستی ایمان روزه نیس :V
___
خدافض :|

ها ؟

من کـه روزم .

ن دارم میرم . خدافس .

نمـاز روزه ی همه قبول .

بای .
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان