امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 155

درود تو آل
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ×ThundeRBolT× ، Navisa.
آگهی
(29-06-2014، 12:52)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:48)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:42)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:41)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز؟بشین بینیم بابا من رفتم به صابر پیام بدم

مهناز زنم باو شمارم رو بده بش
اینجا حکومت دیکتاتوریهAngryAngry
همه این مدیرا همچین میگن اگار یادشون رفته خوشون ی روز نوینسده بودن
:rum::rum::rum::rum::rum:
خب کدومه؟لینک اکانتشو بده
راستی به صابر پ.خ دادم قلبم ریخت کف پام -_-

چرا چی شد مگه؟
نمیدونم هر وقت بهش پیام میدم انگار دارن جونمو میگیرن |:

پوووووف من هروز بش پیام ندم زیر اب دهن نفر رو نزنم شب خوابم نمیبره(شوخی)Big GrinBig GrinTongueTongue
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 12:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِه

آقـآمم که اینجــآس.

امـــــــــــــــــــــــــیر...

جونم گلم؟

اوفف :| ! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 155 103
 سپاس شده توسط Navisa. ، ×ThundeRBolT× ، *Nafas*
(29-06-2014، 12:53)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:52)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:48)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:42)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز زنم باو شمارم رو بده بش
اینجا حکومت دیکتاتوریهAngryAngry
همه این مدیرا همچین میگن اگار یادشون رفته خوشون ی روز نوینسده بودن
:rum::rum::rum::rum::rum:
خب کدومه؟لینک اکانتشو بده
راستی به صابر پ.خ دادم قلبم ریخت کف پام -_-

چرا چی شد مگه؟
نمیدونم هر وقت بهش پیام میدم انگار دارن جونمو میگیرن |:

پوووووف من هروز بش پیام ندم زیر اب دهن نفر رو نزنم شب خوابم نمیبره(شوخی)Big GrinBig GrinTongueTongue
خو فک کنم ر×دم |:بذار متنو برات پ.خ کنم ببین
گــفـتگـوے آزاد 155 103
با آواتار قبلیم حال نکردم
دوباره اینو گذاشتم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Navisa.
سلام دوباره!Big Grin
خوب رویان جهان رحم ندارد دلشان
باید از جان گذرد هرکه شود همدمشان
روزی که سرشتند زگٍل پیکرشان
سنگی اندر گلشان بود همان شد دلشان[/font][/size]
 سپاس شده توسط Navisa.
(29-06-2014، 12:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِه

آقـآمم که اینجــآس.

جونم گلم؟

اینقد دوس دارم چنا دعوایی بات بیرم کلا حرف زدن با من رو یادت بره
حیف معذوریت دارم
راستی یاسمین کو؟حرفام یکم براش سنگین بود فک کنمBig Grin
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 12:51)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2089206 dateline=1404035353]خاک به سرم -_-
من سومم :||
خداروشکر*ـــ*

هفتم بودی با دستا خودم خفت میکردم((:[/quote]

(29-06-2014، 12:51)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـُب عـروسی کـی شـرو مـیشه !؟ :|
 الان ماه رمضونه
ایشا بعد ماه رمضون درخدمتمنون هستن^ــ^
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، Mason
(29-06-2014، 12:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِه

آقـآمم که اینجــآس.

جونم گلم؟

آدم خندش میگیره امیر اینجوری میحرفه 25r30
گــفـتگـوے آزاد 155 103
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Thyme ، Navisa.
eeeeeee
نفس هووووووو
B-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 155 103
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان