امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 155

(29-06-2014، 12:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:19)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|
هعی آواتار نسترنه دلم براش تنگیده T_T

نسترن کیع؟:|
تو پ*س*ر*ا*
گــفـتگـوے آزاد 155 90
 سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
آگهی
(29-06-2014، 12:16)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:13)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:09)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:04)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی اقا امیر همسرتون دلش وا3 شما تنگیدع !o◡O!

مگه من دلم واسش نتنگیدهcryingcryingcrying
کوجاس؟

خونشون ὺ.ύ

هر هر خندیدم
ی زره بچه اومده دارع جلو من زر زر میکنه خودت شروع کردی
من ک دیه نوینسده نمیشم درع وض میتونم حال چن نفرو بگیرم بعد تو افق محو شم
ذره رو این جوری مینویسن!!!
بچه خودتی.
ما نویسنده هم نباشیم میتونیم حال خیلیا رو بگیریم .حوآست به خودت باشع
Wink

ادعای سواد داری برو نهضت سواد اموزی درس بده ب معلم نیاز دارن
اونجا صدتا پیرزن مث خودت ک زر زر میکننهس میتوین
حال کنی
تازه نویسنده ها هم هیچ کاری نمیتونن بکنن DodgyDodgy
در مورد چیزی ک نمیدونی حرف نزن حوله ی دعوا رو هم ندارم اصن پس خئاهشا لطفا شات!:|
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
سلام.
 سپاس شده توسط 30Ḱᗩᔕ ، ◄Iяαи► ، ☆★ super star★☆ ، Adl!g+ ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، tyjtfhdhr ، !~IмДи~!
(29-06-2014، 12:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/t6o8ef9dfjeu0p6dcpuu.jpg

چیکار شوور من داری؟ >.<
با سلنا اشتی کردع؟¤_¤
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
ای یه پسره پ.خ دآده گفته ... چقد اسکله
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 155 90
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 12:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://8pic.ir/images/t6o8ef9dfjeu0p6dcpuu.jpg

باحال بود مرسییییییییییییییییییییییییییییییییSmile
خوب رویان جهان رحم ندارد دلشان
باید از جان گذرد هرکه شود همدمشان
روزی که سرشتند زگٍل پیکرشان
سنگی اندر گلشان بود همان شد دلشان[/font][/size]
 سپاس شده توسط Mason
چ شلوغ شد:|
 سپاس شده توسط Navisa.
امیر رضا بارت خیلی احترام قالم داش ولی الان اصن با من حرف نزنین خدایی حالم خوب نیSad
 سپاس شده توسط 30Ḱᗩᔕ ، ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 12:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

سلام : ))
 سپاس شده توسط Navisa.
(29-06-2014، 12:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

سلام سحر
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان