امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 155

چه فرقي ميکنه !!

بدرود
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ✘v!☻lent girl✘ ، [ niki ] ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
خخخخخ

انقد حالم بد شده خل شدم الکی میخندم 25r30
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ✘v!☻lent girl✘
(29-06-2014، 10:19)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:17)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:14)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:12)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:09)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت له له میزنه واس ی لیوان شربت |=

زور نزن پسرم |=
هی ننه همین دقایق ابتدایی در حال موتم |:

خوبه حالا تو در حال موتی |=

من که مردم الان روحم |=

اوخ اوخ الان حالم بد میشه o.O
روح که حالش بد نمیشه -_-خدابیامرزتت ننه ی خوبی بودی T_T

وصیت میگم ب تو هیچی از اموالم نرسه 0.0

همرو میدم زنم غزلی 0.0
زنت؟ 0_0ننه شد بابا o_o
ننه بزرگ شد ننه O_O
ننه بزرگ نداریم دیگه o_O
چرا با من هماهنگ نمیکنی آخه >_<
گــفـتگـوے آزاد 155 54
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ✘v!☻lent girl✘
(29-06-2014، 10:22)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:19)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:17)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:14)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:12)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی ننه همین دقایق ابتدایی در حال موتم |:

من که مردم الان روحم |=

همرو میدم زنم غزلی 0.0
زنت؟ 0_0ننه شد بابا o_o
ننه بزرگ شد ننه O_O
ننه بزرگ نداریم دیگه o_O

خخخخ

من خودمم تو کفشون هنو موندم >~<

جییییییغ

دلم )*:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 10:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه فرقي ميکنه !!

بدرود
|:نگو که داشتم با دیوار حرف میزدم -_-
گــفـتگـوے آزاد 155 54
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mohammad 77
شَــب بخیـر @ــ@

خُدآفس ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، [ niki ] ، ×ThundeRBolT×
سَــ :|
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، ✘v!☻lent girl✘
(29-06-2014، 10:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:16)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم ماعدس |=

هویج روزه ای مگه ؟¿ |=

آری  /

سن تکـلیف میگـن رسیدی .

کـلا تو ماه رمضون 4-5 روز میگیرم بقیه رو میخورم .-___-

کسی میدونه توی انجمن چطور بازی آنلاین جدید بزارم ؟

1 دونه بازی نقطه خور داره فقط انجمنه . امیر پرفسور تو که بلدی بگو .
با منی؟ 0_0

لـامیـا تو هم اسمت اَمیره ن ؟

ن با اون امیره330 بودم . تو هم مگه بلدی ؟

اره باس بری تو پروفت تو تک بیبی اونجا نوشته بازی انلاین بعد اونجا میری میزنی
فغعال کردن ب دسو دخرتت بگی ی دقیقه رمز پروف تک بی بیش رو بم بده هم کلی شکلک براش میزارم هم 4 تا بازی خوب
هر وقت هم ک حساب سایتتون رو شارژ کرد دوباره براتو پلاگن های مورد نیاز رو براتون میزارم

دوس دخترم غیب شده .

دیروز بدو بدو اومد گفت . رمزو به کسی نده kYmAN اومده گفته . انجمنتو بده .منم ندادم .اون گفت پیداش کنم Hک میکنم .

امیر پسرم . تو هم آدم درست و حسـابی ای نیستی ک . فردا رمزو بگیری بلا میاری سرمون .

پلاگینشو فعـال کردم فقط 1 بازی اضافه شد .
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 10:23)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:22)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که مردم الان روحم |=

همرو میدم زنم غزلی 0.0
زنت؟ 0_0ننه شد بابا o_o
ننه بزرگ شد ننه O_O
ننه بزرگ نداریم دیگه o_O

خخخخ

من خودمم تو کفشون هنو موندم >~<

جییییییغ

دلم )*:
دیگه تغیر نده تورو خدا (. . )
گــفـتگـوے آزاد 155 54
 سپاس شده توسط [ niki ]
عکس بزارم ؟! .-.
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ◄Iяαи► ، First Star ، ✘v!☻lent girl✘ ، ×ThundeRBolT× ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان