29-06-2014، 9:37
(29-06-2014، 9:34)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2014، 9:31)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من الان هیچ حسی ندارم مث مرده متحرکم
(29-06-2014، 9:29)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2014، 9:28)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2014، 9:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عـَجـَب آوآتآرآیی مـیزآریـد ._. ..
خـِجـالـَتـَم خـوب چـیزیـه !
اونـَم تُ مـاه رمـضون !؟ :|
نُچ نُچ نُچ -ـــــــــــ-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=31771
از تو مانیتور باهام حرف میزنه |:
چه بویی ... |=
:| میخـوری وآسـهـ شـآم دُرُسـت کـُنـَم !؟ .. :|
آره O.O
(29-06-2014، 9:30)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2014، 9:27)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2014، 9:26)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روزه.....
سلوم همگی
روزه ای ؟¿ |:
اره
توهم احساس میکنی بوی غذا میاد یا فقد من اینجوریم ؟¿ |=
فقد من اینجوریم |=
هیچی دیگه...
فک نکنم دیگه خوب شم |=
رفتم کتاب بخونم یادم بره نوشته بود با اشتها شروع ب خوردن مرغ کردم |=
کتاب یهو از حیاط همسایمون سر درآورد |=