امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

خــُدایی به دلیل مسایل شخصی فعلا نمیتونم تآ یه هفته روزه بگیرم -ــــــــــ-

البته ببخشید نامحرمم این جــآست ولی خـُب دیگه دیگه {!!}

:l
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 184
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(29-06-2014، 1:17)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع ملینا جونم با تو امHeart

من كه دوستت شدم تو ليست دوستامم هستي Angel
(29-06-2014، 1:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:17)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:09)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HIIssssSHHhh ..

:|

؟!

؟!؟!؟!؟!؟؟1؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟!؟؟!!؟؟!؟!

هوف....

hey fish ..

hiissShshsh ..
من ماهی؟! *-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

(29-06-2014، 1:19)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه روز گنديه ها |:
کی؟
(29-06-2014، 1:16)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا فردا روزه میگیرن؟
من -_-
مشکلی که همه ی دخترا و خــآنوما دآرن

از این وآضح تر و شفآف تر دیگه نمیشهExclamation
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(29-06-2014، 1:20)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:16)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:15)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش از یکی اینجا خواستگاری کن حوصلمون سر رفت

جواب من : آواتار خود را مشاهده کن !!!

Angel

جواب من : همین آواتارم

/:

حرف زدن با تو معادل زور کردن درخت به فتوسنتزه
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط S R U H

Oreb#
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، _PαяαиÐ_
خب میخوام با ملینآ هم دوس بآشم
کاری کردی که ملینا دیگه جوابمو نمیده
حالا باید فقط با من حرف بزنی پرند باشع???
ملی~~~~>فک کنم فقد نوشته های پروفایلش با نیکی فرق داره نه؟؟؟!_!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان