امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 22:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول باس پتو رو عمه شو برداره:|

یهمم غلط کردم ولل :| ! ..

فاطی شمارتو میدی بهم ؟ ^_^

من هر روز بهت زنگ میزنم ._.
پولشو عمت میده دیگه:|؟؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(28-06-2014، 22:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا که بر همه محرمه !!!

منو ایمان هم آخوندیم ...

آخوند مثل دکتر میمونه به همه محرمه !!!

حالا خواهر ها هم یه پتو ایی یه لاحافی ...

بندازن سرشون بد نیست !!!

رضا ؟ :|

این میخواد رو من پتو بندازه :|
اول باس پتو رو عمه شو برداره:|

من که رسمم نیست با تو کل کل کنم ...

نمیخوام تو رو تو این گفتگو آزاد بشکنم !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلفی بگیرید با مهر نمازتون بعد بذارید Angel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، S R U H ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
درود قیام کنید
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 22:33)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:31)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:25)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنون پس میام فلش محل سگ بهم نذار

اگــــــر توجه دآشته بآشی من هر موقع که شمآ تشریف فرمآ شدید فحش دآده ام بلی!

پس زر زر نکن برو اون ور نامحرم

بی ادف به نآموس دیگرآن (اسکآر (= ) چه کآر دآرید نگآه هآی حرآم تیریست از تیر هآی شیطآن که شمآ رآ به تبآهی میکشآند!
عسـيسم كتـاب ديـني سومتو خـوردي كه ايـنا هنـوز يـادتـه ؟

نخیر ولیکن آید علم آموخت تآ به خوشبختی رسید!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 135
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(28-06-2014، 22:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا رضا شما بگید
عایا دود کردن در ماه مبارکه ی رمضان حرام اصد؟

دنیا برای بخش خواهرانه گفت حلاله
برو قلینو بیار کار داریم Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(28-06-2014، 22:35)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر وخواهر های عزیز برن بخوابن که برا سحر بتونن بیدار شن و نماز صبح رو بکمرشون بزنند ((( :

اخوي براي قبـولي عبـادات خـود آواتارو وللش امـضاتونو تعويض نمـاييد |:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(28-06-2014، 22:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا رضا شما بگید
عایا دود کردن در ماه مبارکه ی رمضان حرام اصد؟
تا دود چی باشد:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
سلام ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط #marya# ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 22:35)جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر وخواهر های عزیز برن بخوابن که برا سحر بتونن بیدار شن و نماز صبح رو بکمرشون بزنند ((( :
خوابم نمیبره من بیدارم تا اون موقعه!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 102 مهمان