امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 22:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا ؟! :|

خاک بر سر من:|

برا چی ؟ :|
تُ نصف منی روزه میگیری من روزه نمیگیرم :||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
آگهی
(28-06-2014، 22:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:08)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:06)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان امشب نماز صبح رو تو فلشخور تو پیش نمازی ... !!!

امشبو استثناء خودت راه بنداز من میخوام سریال ببینم Angel

مال بخش خواهران کیه؟؟؟؟

من من پیشنمآزم - _________ - هیم فقط وآسه برد برزیل!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 126
(28-06-2014، 22:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:08)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا روزه میگیرند؟؟

آیسان روزه میگیره ._.
من ب زور میگیرم
پارسال حالم بد شد !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 22:11)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال بخش خواهران کیه؟؟؟؟

مختلط برگزار کن حال کنن جوونای ملت :ngh:

آقا ...

ما که پایه هستیم ... /:

ولی ... |:

اسلام دست و بال ما رو بسته !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 22:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:08)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا روزه میگیرند؟؟

من

ولی کله گنجشکی Big Grin
تو خسته میشی نگیر تورو خدا
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
سلام!!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
اُسکُل من تو بازی برزیل کجا بود ؟ ._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آخ جون .. حلیم و آش و زلوبیا و بامیه و رطب ..

چ حالی کنن .. فردا شب ملت !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
تو مصلی اجرا میکنید نماز رو؟
(28-06-2014، 22:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا ؟! :|

خاک بر سر من:|

برا چی ؟ :|
تُ نصف منی روزه میگیری من روزه نمیگیرم :||

من نصف توـام ؟ :|

من و تو هم سنیم فاطی .. من اگه کلاس سوم میرفتم الان میرفتم اول دبیرستان :|

بعد من نصف تو ـام ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 126
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 78 مهمان