امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 20:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا به هر دیوانگی میگن عشق !!! |:

این باز رف تو کف :|
 سپاس شده توسط S R U H ، † αƖιєη †
آگهی
(28-06-2014، 20:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا به هر اسکلی میگن عاشق |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(28-06-2014، 20:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این نورا لعنتی زُل زده به پروفایلش :|

خصوصی ب جایه حساس رسیده این ول کرده رفته :|

نورا ؟ >_<

*._.*

از نماز صب تا ساعت 3 شب اینجاس :|

آه .. گفتی نورا |:

بعضی ها حسرت می خورن که چرا بعضی ها آن نمیشن .. |:

من و تو بیچاره باید حسرت اینو بخوریم که این لامصب کی آف میشه :|
 سپاس شده توسط First Star ، !~IмДи~!
(28-06-2014، 20:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:31)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفت و گو خرابه-_-

برا منم خراب بود .. کامپیوترمو یه 15 دیقه خاموش کردم و گذاشتم استراحت کنه بعد بسم الله گفتم -_-

توجه داشته باشید که گفتن بسم الله واجبه -__-

دور از شوخی صفحه رو رفرش کن خو :|
:|
ممنون-_-
(28-06-2014، 20:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:31)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام امشب تا خوده اذان صبح بیدار باشم و سحری بخورم و بخوابم .

صبحم میخوام تا 11 -12 تخته بخوابم زیره کولر .

کی میخواد تا شب چیزی نخوره .Angel

آره P:

واسِ یه بار هم که شده حرفِ درست و حسابی زدی Big Grin :|

تینا خوبی ؟

من کِی حرف غیر درست و حسـابی زدم دختر ؟
 سپاس شده توسط First Star
*.-.*

به نام پدر ؛ پسر و روح القدس ._. !
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 104
 سپاس شده توسط First Star ، !~IмДи~!
(28-06-2014، 20:33)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خـ ـوبه آدم دستاشو خط خطی کُنه با تیـغ .__.'
امضات قبلنا امضای من بود ! ._.

واقعا ؟ .-.

خوشم میاد ازش !!

(28-06-2014، 20:29)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خـ ـوبه آدم دستاشو خط خطی کُنه با تیـغ .__.'
:|

خوبی تو؟

ممنون شما خوبین؟
ممنون
(28-06-2014، 20:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا به هر اسکلی میگن عاشق |:

با تو که من اصلا حرفی ندارم ! |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Thyme
(28-06-2014، 20:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این نورا لعنتی زُل زده به پروفایلش :|

خصوصی ب جایه حساس رسیده این ول کرده رفته :|

نورا ؟ >_<

*._.*

از نماز صب تا ساعت 3 شب اینجاس :|

آه .. گفتی نورا |:

بعضی ها حسرت می خورن که چرا بعضی ها آن نمیشن .. |:

من و تو بیچاره باید حسرت اینو بخوریم که این لامصب کی آف میشه :|

رکی رکی رکی ._.

تو خیلییی خوبی *^____^*

لامصب یه بند اینجاس =|

اون مدتی که مسافرت بودیم یه بار ساعت 5 صب اومدم اون بود :||||
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
خُوب بودن واس من جُوکه !! :||

تو خوبی نورا ؟ *-_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 116 مهمان