امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 19:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا مخاتب خاصت من بودم؟
نه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(28-06-2014، 19:14)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب نیازی به ما ندارین پس -ـــــــــ-

خدافس ... !!

صب کن :|

بلـــه ..!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Wanton
(28-06-2014، 19:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا مخاتب خاصت من بودم؟

:| ..

واقعا اینجا داره به فساد کشیده میشه! cof
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 99
 سپاس شده توسط #marya# ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 19:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باش پَ بیا شوورم شُ ... (* ..)

دیر گفتی الان نیمار شوورمه :|

خیانت میکنی بـه زنت ؟ :||

خیانت کـــار >_< خـائن !! <_>

بـرو دیگـه این دوو وَرا پیـدات نشـه! بـه داداشام میگــم بیـآن کُتک کـاری کُنن :||| *>_<*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A
فساد های بدبخت
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
1 نفر تو لیست سیـام . اون 1 نفـرم داره اینجـا ول میگرده !!Angel
رضا Angel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 19:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا مخاتب خاصت من بودم؟

:| ..

واقعا اینجا داره به فساد کشیده میشه! cof

پـسر بـه پسـر ابراز علاقه کُنه ، بهتر از این نمیشه !! :hiccp:

همجنسبازا !:hiccp::hiccp:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، Y.a.S.a.M.i.N
(28-06-2014، 19:33)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا Angel
:|...

عجب..!!
آقا اشکال نداره من یه لحظه قانون حمایت از حیوانات رو نقض کنم؟؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط T A R A
ute bathtime fishing :306: ike :tos: rding ikec24:p318: :Laie_23: pill :ggr:  nky

سلام...این رو خودم درست کردم هر کسی میتونه براش یه داستان درست کنه تا من بفرستم  برای مسابقه اینترنتی شبکه نسیم...دوستان اگه لطف کنن و بنویسن جبران می کنم چون من مخم کشش نداره!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان