امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 19:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهیل کارت داره..!kaffe2

Confused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 96
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، šhεïdα
آگهی
(28-06-2014، 19:20)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ نوچ نوچ
ماریا به امیر سپاس میدی به ما نمیدی ؟؟؟ Big Grin
دادم کوری-_-

خواستم بگم در جریان باشی امیر زن داره
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط šhεïdα
واسه نماز شب هستید همگی ؟ Angel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، T A R A ، šhεïdα
(28-06-2014، 19:17)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

6 نفر محروم کردم امـروز..!Dodgy

صابر هـم 3 نفر..!Angel

شمـآ چرا پاسخگو نیستی..؟!Dodgy

لابد جوابی ندارم !

بس که چرت و پرت میگی :|

چرا جلو این همه آدم میگـی..!؟cry girl

ممنــون..

خدافظ..cry girl
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، T A R A ، Wanton ، šhεïdα
(28-06-2014، 19:21)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی:|...

(28-06-2014، 19:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهیل کارت داره..!kaffe2

Confused
اسکی ـ__ـ

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط T A R A ، Wanton ، ღSηow Princessღ ، tyjtfhdhr ، šhεïdα ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 19:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:15)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:10)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی هسدی :| !

دیدی تو پ.خ بت گفتم !

راس گفتم !..

هعییی ._.

خدافستون،بدون ما که شادید شاد تر باشید ._.

بد تر از من نیستی که ._.

نه نورا ._.

اع ._.

این جوری حس میکنی ._.

نشون نمی دن ._.

نرو >_<

وای نرو :|

بمون من طاقت دوریتو ندارم :|

با من قهر نباش :|

با من حرف بزن :|

بهترین دوستمی :|

یه بار هم نشنیدم رکی ._.

هعیییی ... همدیردیم .__.

بخون پ.خ رو...

نورا ای عشق ..

نورا الهی مرزاد ب فدات ..

نورا الابالو ..

نورا تو فقد ماله منی ..

از من دیدی ؟ ._.

قبل ترش هم از من دیده بودی ..

اینا حتما خجالت میکشن بگن |:

من می دونم .. -_-

الان می خونم ..
 سپاس شده توسط First Star ، šhεïdα
(28-06-2014، 19:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:20)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ نوچ نوچ
ماریا به امیر سپاس میدی به ما نمیدی ؟؟؟ Big Grin
دادم کوری-_-

خواستم بگم در جریان باشی امیر زن داره
علی مرض-_-
میخوای امیر بازگیر بده بهم*_*
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، šhεïdα
(28-06-2014، 19:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:17)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس که چرت و پرت میگی :|

خخخخ ^_^ !

اینم خوب بود :| !

نقل قول: بیا زنه من شو! >_<

استغفرالله دهن منو باز میکنی تارا آ :| ! ..

مرضی حاضر باش فردا میایم خاستگاری ._. !

من برم فعلن ! (:
من الان میخوام >_<

(28-06-2014، 19:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا )':
میخوام یه چیزی بت بگم به کسی نگو :|
من تورو میخوام cry girl
بیا زنه من شو! >_<
(28-06-2014، 19:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـدافـظی ..

زهره مار ازت خاستگاری کردم >_<

کیس بهتر از منم هست :|

اصرار کن شاید قبول کردم :|*

مرضی خواهش میکنم با من عروسی کن ! :| >_<

(28-06-2014، 19:21)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نماز میخونی؟! 0_0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 96
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Wanton ، šhεïdα
سکوت که فک کنم اسمت آیسان باشه بروببین
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، šhεïdα
(28-06-2014، 19:20)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال میرم خدافظ

غلط مینی بتمرگ بینیم بابا
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان