امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

ای جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن حالا تینا اخماتو وا کن تینا اخماتو وا کن تینا یه نگا یه ما کن تینا اخماتو وا کن :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، تنها19 ، First Star ، ×ThundeRBolT× ، T A R A ، Dead Silence
آگهی
آیسان؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 78
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×
این اهنگ man down ریحانا از صبه تو مغزمه ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، ×ThundeRBolT×
(28-06-2014، 18:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منت کشی ؟ قهر ؟ :| با تو ؟ :|

هیچکومشون !

فقط ب شوهرت بگو ب پرو پام نپیچه تا دهنم وا نشده (:

خدافظت !

آره .. آره .. با من ! :|

پَ چرا یک ساعته دارم صدات میزنم نمیگه بله ؟ :|

شوهر ب پرو پاش نپیچ ._.

بهش گفتم ! :|

سلام :| !

(28-06-2014، 18:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آواتار شاد ندارم ._. :|

فقر آواتار :|

:| ! ..

تو فقر آواتار ؟ :|

(28-06-2014، 18:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان؟

جونم ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 78
 سپاس شده توسط T A R A ، Mᴏsᴇs ، First Star ، ×ThundeRBolT× ، Dead Silence
(28-06-2014، 18:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 18:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايسان .__.

اوه اره -___-

ممد ^_^* ؟ چته ؟ :|

هیهیهیهی خوشگذشت ؟ :|

عکس جدید صبا رو دیدی ؟ *^._.^* ! ..

اوپس ب 100 نرسیده خرابه :| ! ..

تا کمي خسته .__.

اوهوم -__- اون واسه يه قرن پيش قبل از اينکه بزاره بهم نشون داده بوده -__-
 سپاس شده توسط T A R A ، Mᴏsᴇs ، First Star ، ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 18:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم ؟

دوست دارم! ^_^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
رام پا پا پام ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 18:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 18:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 18:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا من به هرکسی که دلم بخواد سپاس میدم ^_^

میتونی سکوت کنی ! ^_^

تا تو هتم محروم نشدی پسر گُل ! ^_^

ب تو هم ربطی نداره به کی سپاس میدم به کی سپاس نمیدم ! ^_^

بکش بیرون تا دهنم وا نشده فوش کشت کنم ^_^

هیمم :|

تینا ؟ :|

ینی ب جایی رسیدم که باس منت بکشم ؟ :|

قهری ؟ :|

خو قهر باش :|

والا :|

فعلن !

منت کشی ؟ قهر ؟ :| با تو ؟ :|

هیچکومشون !

فقط ب شوهرت بگو ب پرو پام نپیچه تا دهنم وا نشده (:

خدافظت !
پر و پا (:

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(28-06-2014، 18:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم -__- اون واسه يه قرن پيش قبل از اينکه بزاره بهم نشون داده بوده -__-

میدونی چن نفر بش پیشنهاد دادن؟! :|
هییممم مواظبه زنت باش ! ._.*
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 18:18)سلامSomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن حالا تینا اخماتو وا کن تینا اخماتو وا کن تینا یه نگا یه ما کن تینا اخماتو وا کن :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان