امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

سلام.....
آگهی
بدرود . . . .
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
مدونید ؟ همیشه دوست داشتم که در اینده جراح مغز و اعصاب بشم ولی همیشه یکی جلومو گرفت ! اونم خواهرم بود که می گفت ریاضی برای تو موفقیت بیش تری میاره برای همین من کم تر نون و پنیر میخورم و به جای کره عسل میخورم که یه وقت نمره کم نگیرم و همیشه از روی تور ماهیگیری فرار کردم چون من خود یه ماهی گیر هستم ولی آخه چ میشه کرد وقتی من دوست دارم اهنگ گوش کنم ..
کی میاد به من بگه تو درس خونی تو خوبی و فلان وفلان و فلافل ؟ اه گفتم فلافل من فلافل خیلی دوست دارم مخصوصا اونایی که دولپی تهران درست میکنه معرکه س .. یادش بخیر از کنار برج میلاد رد ضدیم رضا صادقیو دیدیم که داشت با ماشینش یه بز رو جا به جا می کرد ماشینش هم پیکان بود امروز غذا خورش بود نمیدونم خورشت چی ! خوشمزه بود عالی بود گودی گ.دی گئذی نمبلتهمسبل.سیدببببببببببلعغنت :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، T A R A
(28-06-2014، 17:10)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 17:08)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 17:05)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 16:58)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 16:53)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه پیشنهاد بهت میدم برو تو انجمن هایی که زیاد طرفدار نداره مثل موبایل و رایانه چون اگه بخوای تو بخش های فرهنگ و هنر و متفرقه موضوع بذاری شانست کمه اون موقع که من اومدم فرهنگی یه نویسنده داشت فرین که اونم پُخی نبود ماشین ها هم که کلا نویسنده و  مدیر نداشت(پویا بود که کارشو یک سره کردن)
همین کارو کردم دیـه :|

تاریخ نویسنده نداره ..

ی دونه محسن بود که اونم مدیر شد ..

با امیر که از قبل مدیر بود ..

محسن خودش گفت برم تو انجمنش فعالیت کنم ..

چون هم محسن گف هم امیر شوهرم سابقم بود (  |:  )

گفتم اینجا بهترین جا واسه فعالیت و نویسنده شدنه ! :|

گفتگو رو فعالیت میکردم 6 تا نویسنده داش :|||||

اونجا به نظرم کسی مثل آتوسا(1) رو داره !!!!

پسر O_O

تو اخر هوشی O_O

نه این فعالیتش پوکید ، فک نکنم دوباره بیاد انجمن ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=114366

/:

هــــآ ؟؟! 

چیـــــــه ؟؟!

ایـن جــوری /: نـگــآه مـــی کـــنـــی ؟! 

مـردک هــیــز ! (ـ_ـ*)
وایی خدا...
سلام ...
 سپاس شده توسط T A R A ، *VENUS*
سلام ^_^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 65
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Adl!g+ ، *VENUS*
بایkaffe2
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، T A R A ، *VENUS*
فـظ ..!
 سپاس شده توسط T A R A ، *VENUS*
نــرین >_<
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 65
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان