(28-06-2014، 16:38)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2014، 16:36)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2014، 16:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2014، 16:33)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2014، 16:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سه بخش اقتصاد ، فرهنگی و ماشین ها و موتور های روز دنیا !!!
اوه .. !!! :|
موفق باشی !
خسته نباشی !!!
تو هم موفق باشی ^ــــ^
حالا برا چی میخواستی بدونی؟!؟!؟!؟
اخه ارسالات زیاد بود ..
اکثر تو قسمت هایه انجمن که رفتم ندیدمشون ..
دقیقا اونجا هایی فعالیت میکنی که نمیرم ^_^
همین دیگـهه ..
ولی من الان قشنگ میتونم سه تا انجمن رو نویسنده بشم تو فرهنگی 1 موضوع هزار بازدیدی و یه موضوع 2 هزار بازدیدی دارم چند تا 7 8 تا هم موضوع 500 تا 700 بازدید دارم توی ماشین ها دو تا موضوع هزار بازدیدی دارم اقتصاد هم خیلی فعالیت دارم !!!
:|
بزا حالا من بگم :|
من گفتگو رو که به زووووور مطلب می دادم :|
الانم که بی خیال گفتگو شدم ..
زدم تو کاره تاریخ :|
اصلا نمی دونم هخامنشیا کی ان :|
مذهبی و فرهنگی و اجتماعی و سیاسی رو همه زدم تو تاریخ :|
اونم ب زووووور :|
وقتی تاپیک میزنم انگار دارم جون میدم :|
(28-06-2014، 16:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعییی ..
متنفرم از خودمـ .. !
*** خوردی :|
فاطی ._.
هویـج ! ._.