امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

بچه ها منم تکست خودمو گذاشتم میشه شما برید سپاس بدین بهش ؟ Angel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(28-06-2014، 15:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:47)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی که اقام داره بش لبخند میزنه منم !

·_·

این آقاهه کیه ؟ ._.

علیرضا جهانبخش(:
(28-06-2014، 15:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسـآرو ..

هـــع !

عکسای کی رو ؟ :|

(28-06-2014، 15:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I ♥U because U give me no choice but 2 stay .__.

فروغم دوست دارم ._. ! ♥
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 51
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=104966&pid=2083816#pid2083816
آیسان شوهرت روانیه :| !

__

به این آواتآرمـ دقت کنید ! ._.

الان یکی دیگه میزارم ببینیـد اون خوبـه یا این یکی ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 15:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا و آیسان دارین غیبت می کنین یا حسودی ؟ :183:

والا ممد مثه داداشمه صبام مثه خواهرمه ._.
تازه خودم این دوتارو عقد کردم >_< !
مطمئنی ؟ :183:
(28-06-2014، 15:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا و آیسان دارین غیبت می کنین یا حسودی ؟ :183:

هیچکدوم تعریف میکُنیم ._.
مطمئن مطمئن ؟ :183:
از مطمئن اونور تر ! ._.

(28-06-2014، 15:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا قَری با من ؟ (-ــ-' )* ):

نه عشقم چرا قَر باشم؟! ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، ✘LOv!ηG_ShØw
هووووف |:
(28-06-2014، 15:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:44)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Angel

خوبی ؟ (:
مرسی آیسان تو خوبی؟
(28-06-2014، 15:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:44)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Angel

آیسان حلال زاده که میگن اینه آآ :|
سلام صبایی حاله تو؟! ^_^

واقعا؟ ((:
خوبم تارایی تو خوبی؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(28-06-2014، 15:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:45)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:39)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسکار خطریه از الان دارم بهت میگما Big Grin

دردددددد بهتره كه حداقل اون موقع خوآست ولم كنه بچشو رو ميكنم بيكآر ميشهBig Grin

از ما گفتن بود Angel
خنگول تمآم ثروت پدر ميرسه به بچه ي من اسكآر بر شكست ميشه!

بچه ی تو ؟؟؟؟
بالاخره اسکار کار خودشو کرد ؟؟؟؟

هی گفتم این بشر خطریه گوش نکردی Big Grin

چه ميشه كرد زندگي همينه!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(28-06-2014، 15:52)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:45)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:39)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دردددددد بهتره كه حداقل اون موقع خوآست ولم كنه بچشو رو ميكنم بيكآر ميشهBig Grin

از ما گفتن بود Angel
خنگول تمآم ثروت پدر ميرسه به بچه ي من اسكآر بر شكست ميشه!

بچه ی تو ؟؟؟؟
بالاخره اسکار کار خودشو کرد ؟؟؟؟

هی گفتم این بشر خطریه گوش نکردی Big Grin

چه ميشه كرد زندگي همينه!

خاک تو سرت کنن
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
تارا فاطی سپاس بدین به تکست من >_< :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان