امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 15:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:16)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

بین اگه علیرضا جهانبخش بی صاحابه من ورش دارم .. (:

برو مخ نیمار رو بزن !!!!

از قیافش بدم میاد ..

من رییس فدراسیون فوتبالو میخوام (((=
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 43
آگهی
(28-06-2014، 15:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دُنیـا حرفـات برا من کـ, مهم نی . ولی اگـه برای تو مهـمه بهش میگـم بیـآد باهات حرف بزنه بفهمی . Dodgy

تو کـه خودت بهش میگفتی خواهر شوهر . الآن زیر حرف خودت زدی . ه ه ه ه

بای . Angel
لآزم نكرده گفتم خودت حوآست بآشه!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2014، 15:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:22)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:16)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

برو مخ نیمار رو بزن !!!!

گوتزه بهتره مخ اون رو بزنه به نفعشه Big Grin

من از قیافه جورج کلین بازیکن تیم ملی آمریکا خیلی خوشم اومده!!!!

نمیشناسمش ولی مارکو رویس هم خوبه!!!!

دنیا اگه اسکار سنش کمه این جورج کلین 18 سالشه !!!!

چی هم خیلی خوبه بلوتلی
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
هوفف ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
O_O .. ?! ~~~>  
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=127267

:|
(28-06-2014، 15:25)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

برو مخ نیمار رو بزن !!!!

از قیافش بدم میاد ..

ریئس فدراسیون فوتبال ندارم رئیس فیفا دارم !!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(28-06-2014، 15:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

برو مخ نیمار رو بزن !!!!

نخير بآيد مخه اسكآرو بزنه هم سنش كمه هم خوشگله هم تو برزيل بآزي ميكنه!

اسکار تازه پدر شده
فعلا ولش کنید

هآ چي؟؟؟؟؟؟؟؟خآك تو سر!!!كريس بآمم خوشگله هيم!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(28-06-2014، 15:26)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:22)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو مخ نیمار رو بزن !!!!

من از قیافه جورج کلین بازیکن تیم ملی آمریکا خیلی خوشم اومده!!!!

نمیشناسمش ولی مارکو رویس هم خوبه!!!!

دنیا اگه اسکار سنش کمه این جورج کلین 18 سالشه !!!!

چی هم خیلی خوبه بلوتلی

دنیا اسکار تازه پدر شده خطریه ها Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(28-06-2014، 15:09)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ^ـــ^
فــاطی ^____^*
عشقم **:
(28-06-2014، 15:25)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

برو مخ نیمار رو بزن !!!!

از قیافش بدم میاد ..

تو پسر همسایتون به زور گیرت میاد رییس فدراسیون فوتبال نگات هم نمی کنه :| ...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 116 مهمان