امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

دیوونه ی من فروغ ؟ ^_^

گُلم ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 40
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(28-06-2014، 15:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟! :| ^____^*

اوهوم ^_^

وقتی گفته خوش ب حال دوست پسر یا شوهرت ینی چی فک میکنی ؟ ._.

▬▬▬

سلام صبایی (:

سلام محمد .. !

▬▬▬

علی عکست چی شد ؟

گذاشتی تو عکس خودتان و اتاق شخصیتان ؟ ._.

خسیس . 6 تا عکس منو لایک نکرد .
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Albert wesker ، ◄Iяαи►
(28-06-2014، 15:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:59)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عمــــــــآد ميخوآم!

تو کمربـند میخوای ؟

تو از من غآفلي برو بآ كيآنآ جونت منو هي اسكول نكن!

اُسکـله خنگ .

کیـانا شوهر داره . امیر .

کیــانا رو من به چـش خواهری میبینم و ( لا الّا غیرهُـم )

اگه تو مسائل زن و شوریتون دخالت نمیشه منم شاهدم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، !~IмДи~!
این سرور عمه داره ؟ ._.
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 15:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:59)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عمــــــــآد ميخوآم!

تو کمربـند میخوای ؟

تو از من غآفلي برو بآ كيآنآ جونت منو هي اسكول نكن!

اُسکـله خنگ .

کیـانا شوهر داره . امیر .

کیــانا رو من به چـش خواهری میبینم و ( لا الّا غیرهُـم )

اسكلت كرده نميفهمي چآر روز ديگه عآشقش ميشي!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 40
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~!
(28-06-2014، 15:13)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Now he's gone .. And I don't know why ..
._.

دعواتون سر چی بود؟

با کی؟ 0_0

صادق

اها ..
هیچی

چرت و پرت !
من شرو کردم ..
تموم شد همه چی مهم نیس ناراحتم نیستم ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 15:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟! :| ^____^*

اوهوم ^_^

وقتی گفته خوش ب حال دوست پسر یا شوهرت ینی چی فک میکنی ؟ ._.

▬▬▬

سلام صبایی (:

سلام محمد .. !

▬▬▬

علی عکست چی شد ؟

گذاشتی تو عکس خودتان و اتاق شخصیتان ؟ ._.

خسیس . 6 تا عکس منو لایک نکرد .

من ؟
من لایکیدم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، !~IмДи~!
سارا با صادق بهم زدی ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 40
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
من امروز چقدر آقا شدم دیگه رفتار بچگانه نمیکنم !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Albert wesker
فاطی ..

بین اگه علیرضا جهانبخش بی صاحابه من ورش دارم .. (:
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 40
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 87 مهمان