امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:من میشناسم بگو بیان :|

دوس پسرامن تو نمیشناسی ._.
نمیشنامسم ._.

چون کسی نیست :|

پارتی هم تعطیل نورا برو تو اتاقت تا من بیام -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، First Star ، † αƖιєη † ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(28-06-2014، 14:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد ماری جوآنآ ! ^_^*

آره آره *^_^*

دوسه تا پسرهم میاریم پیشمون باشن بیشتر حال بده *._.*

میخوام بیشتر پسر دعوت کنیم *^_^*

نههه >___<

نورا گوشتُ بیار ی چی بگم ._.

آره *^____^*

بگو ._.

پسر زیاد باشه بعد یهو بزنه ب سرشون بخوان تج* ز کنن چی؟ >____<
هممون بدبختیم ._.
پسر کم باشه ک بتونیم حسابشونو برسیم اگه خواستن کارا بد کنن .____. :|

انقد دخدر دور اندیشیم من *^___^* :|

جیغغغغ فاطول .. توهم فقط مال منی .. بخاطرت ب جنگ احمدم میرم ^___^
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Magical Girl
(28-06-2014، 14:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد ماری جوآنآ ! ^_^*

آره آره *^_^*

نههه  >___<

نورا گوشتُ بیار ی چی بگم ._.

آره *^____^*

بگو ._.

هممون بدبختیم ._.

جیغغغغ فاطول .. توهم فقط مال منی .. بخاطرت ب جنگ احمدم میرم  ^___^

دیگه وضع ما اونقد همخرابنی که Dodgy
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 20
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)

هممون بدبختیم ._.

پارتی کنسل شد برید خونتون -___-
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Magical Girl ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
من بآيد دوس دختره عمآدو ازش جدآ كنمـــــــــــٍBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 20
(28-06-2014، 14:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ؟ =)))))))))))))))))
بابات کیه ؟! -___-

(28-06-2014، 14:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دخترا ک خودین:|...

مگه از پسراش چیزی به ما برسهBig Grin
:|||

هم چیز باز |:

(28-06-2014، 14:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا اینا ماریجوآنا نمیکشن :3

تو بیا با من بکش ._.
پس من چی ؟! ._.

منم میکشم ._.

(28-06-2014، 14:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ آیسان نمیاد >_<

فاطی تو هم نرو Confused
چیرا ؟! .__.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mᴏsᴇs ، First Star ، ◄Iяαи► ، Mason
(28-06-2014، 14:20)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:18)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد ماری جوآنآ ! ^_^*

آره آره *^_^*

من دآيي كوچيكمو بيآرمـــــــــٍ؟؟؟خيلي خوشگله 20 سآلشه:4chs:
دآییتـــــ20 سـآلشهــــ؟

دآییـــ کـــوچیــکهــــــ یـــــ مــــنـــــ35 ســآلشهــــــ! |:

هيمـــــــــٍ آره من انقد بآهآش حآل ميكنم

مـــنـمـ داییــــــ20 ســآلـهـ مــــیخوآمــــــ>~<
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(28-06-2014، 14:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ آیسان نمیاد >_<

فاطی تو هم نرو Confused

نیان ^___^

فقد من تنهام -___-

تینا و مرضی هم میان -__-

رز تو هم بیا :|||

لادن تو هم بیا .__.

سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star
چ خوبع._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
._.
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 14:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:من میشناسم بگو بیان :|

دوس پسرامن تو نمیشناسی ._.
نمیشنامسم ._.

چون کسی نیست :|

پارتی هم تعطیل نورا برو تو اتاقت تا من بیام -_-
اوفف....

بچه ها وایستید تازه قضیه داره به جاهایه خوب خوبش میرسهBig Grin

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 50 مهمان