امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 14:00)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:59)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا دخدره ازت خاستگاری کرد نمیخوای جوابشو بدی ؟ ://
بعد جواب آیسان رو شما میدادی(: :| ؟

یا عرفان :V ؟
عرفان؟ :|

شما هم دارین ب همون چیزی که من فک می کنم فک می کنین ؟ o_O
اره :|

البته از قبل میدونستم :v
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
آگهی
(28-06-2014، 14:01)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:00)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/b9549us36kirg7ofio3t.jpg

=))))))))))))))

خـآک بر سره بی حیات..!>__<

هر کی فـوش داد اخطار میدیـآ..!Dodgy

خدافظ

من چند روز پیش به رکی گفتم گوز به من 20 % اخطار داد .

بعد من گریه کردم لغوش کرد <__>
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ◄Iяαи►
(28-06-2014، 13:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:52)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:Dيه کليپ ديگه داشتم :D

اونم درباره فاطي بود -__-

یآ قمـر بنی هـاشم . فیلـم فـاطی هم رفت بیرون ؟؟. !!___!!

امرو همـه چی جـآلبه .

:|

:)
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، !~IмДи~!
راسی من امــروز 6 نفر رو محروم..کردم..!Sleepy

منو دوس داشته باشید..!Angel

بــآی..!Blush
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
سلام!!
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence ، † αƖιєη †
من هيچوقتـــــــــٌٍ جوآبــــــــٌٍ اين سوآلو دربآره ي آقآيون نگرفتمـــــــــٌٍ!Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 11
هعیییی :ngh:

*._.*
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dead Silence ، † αƖιєη †
البته تریاک هم خوبه..:|

چون گیاهیه باز ضررش کم تره...

مهرزاد به اون نورا بگو ماری جوانا نکشه...

بچه دار نمیشیناBig Grin....

از ما گفتن بود:|..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ◄Iяαи► ، † αƖιєη † ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
http://8pic.ir/images/9f8fuk8ilnb7exrohuyk.png

اصن خیلی حال کردم با این جمله .. !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فیلم احمد اومده ولی فاطی یه وققت فک نکنی اون دخدره دلربا تویی Angel
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mᴏsᴇs ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mohammad 77 ، ∆ MeRzaD ∆ ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان