امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(28-06-2014، 12:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:34)sara_pink نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی..فاطی..این آلبوم سیس بسی باحال بود!! باهاش کیف کردم!!
بازم ازین آهنگا داری؟؟ بگو دان کنم !
:|...

میزاشتی یه دو سال دیگه دان میکردی:|...
من از دنیای موزیک ایران عقبم! جدی نگیر ._.
[img]<a href=[/img]ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 168" />
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(28-06-2014، 12:34)sara_pink نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی..فاطی..این آلبوم سیس بسی باحال بود!! باهاش کیف کردم!!
بازم ازین آهنگا داری؟؟ بگو دان کنم !
بهت گفتم ._.

آره ._.

بیا پ.خ لینک دانلود بهت بدم ..
(28-06-2014، 12:32)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sorena dadashete nyayesh?
pari eshghami

ارع:-P
(28-06-2014، 12:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:31)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا._.

مرضی ._.

سلام حال ندارم ._.
چ خبر از صادق:|؟

سلام دارن خدمتتون ((:
آخر ازش نپرسیدی هاشمی نژاد چنده:|...

آخ .. ب کل یادم رفته بود .. Sleepy

خودش اومد بپری ..
پ.خ بده
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 12:38)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:31)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی ._.

سلام حال ندارم ._.
چ خبر از صادق:|؟

سلام دارن خدمتتون ((:
آخر ازش نپرسیدی هاشمی نژاد چنده:|...

آخ .. ب کل یادم رفته بود .. Sleepy

خودش اومد بپری ..
پ.خ بده
برو یره:|....

خودت بپرس:|..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خوبم سارا جونم._.

رضا-_-

اینهمه شکلک دخترونه نزار:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام ایمـان (:

دقت کردید چقد من امروز مهربون شدم ؟! ._.

ماه دیگه تولدمه ^_^

مدیونید اگه فک کنید کادو میخوام V:

(28-06-2014، 12:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتار بعدیمو انریکه بذارم یا هری ؟؟؟؟؟
هـری بزار ! ^_^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، !~IмДи~! ، Magical Girl ، Ƒαкє ѕмιƖє
اسی؟ مایلیه؟
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ datel
[/quote' نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پَ بابت چی باش قهر کردی ؟ :|

اگه گُفتین آواتارم کیه ؟ ^_^

رضا تو خُف بمیر :| ..
مایلی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
این._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=127139

مفیده(:

|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان