امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(28-06-2014، 12:14)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:08)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:05)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:03)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 12:00)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلاممممم ....
کی رفته نماز بخونه نگار.؟

کی به معنی چه کسی یا کی به معنی چه زمانی؟!Big GrinBig Grin
همش رو حساب کن

HIDDEN NINJA همین 10 دیقه پیش گف برم نماز بخونم نمیدونم میاد یا نه...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 161
آگهی
(28-06-2014، 12:13)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عذاب وجدان گرفتم
داشتم دستی دستی دختر مردمو بدبخت میکردم -____-

دِ آخه عذاب وجدان واس چی ؟ Confused

کاری نکردی ک عذاب وجدان بگیری !Confused

بیشتر بیای گفتگو آشنا میشی !Angel

خوبه شوهره واقعیش نیست میگی داشتی بدبخت میکردی !

کسی تا حالا با یه حرف بدبخت نشده که تو بخوای با ی حرف بدبخت کنی !Smile
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(28-06-2014، 12:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساره اینه ؟ :|

سلام ساره (:

تعریفتو از فاطی زیاد شنیدم :| ! ..

هیمم فاطی این همونیه که میخواد بره کنسرت وان دایرکشن و با خودش از اونا ببره بده ب هری ؟ ._.

آره رضا من 27 دی بودم ! :|
عجب:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
تولد من :|

یه روز نحصه -__-

اه اه .-.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
حوصلم رف :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
سلام ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mᴏsᴇs ، First Star
(28-06-2014، 12:17)sara_pink نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله.میشناسم آیسان خانومو..

منو میشناسی ؟ :|

از کُجا ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 161
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 12:12)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:
من 4 مردادم ^_____________^
پرچمـ مردادیا بالاس !

ود صابر هم مردادیه ^_^

(28-06-2014، 12:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هست ._. من حموم نمیرم :| ! ..

جیغغ کوفت یاد اون جیغت افتادم خخ فاطی رو سرت مارمولکه ^_^ ! .. :|

هیمم مشکی ؟ ._.

من شلوار مشکی ندارم که چیکا کنم ؟ ._.
این یکیش خیلی خست خداییش :|

این خارجیا کلاس میزارن تو فیلماشون یا واقنی هر روز میرن ._.

خُ اشکال نداره شلوار یه رنگ دیده بپوش ._.

(28-06-2014، 12:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال تو و آیسان رو قاطی کردم:|:|...

نه ک کادو دادی:|...

آیسان 27 دی بودی دیگه:|؟

12 مرداد حالتو میگیرم فاطی^_^
خاک بر سرت :||

هیممم .. بخدا اگه اونکاری که گفتی بکنی آ ..

عمت رو جلوی چشمت مورد عنایت الهی قرار میدم :|

(28-06-2014، 12:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینجوری ادامه بدین تا نسخه بزنم :|
این یاروئه کیه تُ آواتارت رزی ؟! ._.

(28-06-2014، 12:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی چیشد ؟ :|
هیچی ..

میخوایم پسر دار بشیم ^_^*
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mᴏsᴇs
تولد...:hiccp:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 12:17)sara_pink نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااام ^_^ آره..بد نیستم...یو چطوری؟؟ Smileبله بله.میشناسم آیسان خانومو..این همون رضاست که...؟
کصااافط..گوشیت چی شد؟؟ اینجا ک چت کردن خیلی سخته :/
همون رضاس که...:|:|:|؟؟؟

فاطی آمار منو به همه دادی:|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان